Valitse sivu

Lowrance WR10-kaukosäädin

235,00 

Toimitusaika-arvio 2-7 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla
  • Helppo käyttää ja asentaa
  • Kompakti ja kevyt kauko-ohjain, jossa on suuret painikkeet
  • Ohjaus tai ohjauksen asetus 1°:n ja 10°:een välein
  • Erilliset autopilotin valmiustila- ja käyttöönottopainikkeet
  • Ranne- tai nuorakiinnitys
  • Enintään 30 metrin kantama
  • Tarkoitettu käytettäväksi BT1-tukiaseman (myydään erikseen) kanssa

Lowrance WR10-kaukosäädin

Lowrance-autopilottijärjestelmissä toimiva WR10 mahdollistaa tarkat suunnanmuutokset ja autopilotin ohjauksen kaikkialta aluksesta. Pitkän kantaman Bluetooth-tekniikka tarjoaa jopa 30 metrin kantaman. Voit yhdistää jopa neljä kompaktia ja kevyttä kauko-ohjainta yhteen BT1-tukiasemaan (myydään erikseen).

WR10-yksikössä on vain viisi yksinkertaista painiketta, joiden avulla autopilotin ohjaus käy intuitiivisesti. Ohjaa tai säädä autopilotin suuntausta tarkasti yhdellä asteella tai nopeasti 10 asteen välein. Vaihda helposti autopilottiin navigoidaksesi seuraavaan reittipisteeseen nykyisellä reitillä. Ajelehtimisen estotoiminnolla voit automaattisesti ylläpitää nykyisen suuntauksen. Erillisten valmiustila- ja käyttöönottopainikkeiden ansiosta voit olla varma, että autopilottisi on kytkettynä käyttöön tai pois käytöstä yhdellä painikkeen painalluksessa – vaikka et tietäisi autopilotin senhetkistä tilaa. WR10-yksikön moniväriset LED-valot kertovat, kun autopilotti on vastaanottanut komennon, ja näyttöön tulee akun alhaisesta varauksesta kertova viesti, joten pysyt aina tilanteen tasalla.

Helppo kuljettaa mukana
Kauko-ohjain on hyödyllinen vain, jos se on kädessäsi. Kompakti ja kevyt WR10 on suunniteltu juuri tätä silmällä pitäen: mukana toimitettu hihna tarjoaa useita eri kiinnitysvaihtoehtoja ja rannekkeella WR10-yksikköä voi käyttää vieläkin nopeammin ja helpommin. Vaikka WR10 onkin pienikokoinen, sen painikkeet ovat kuitenkin mahdollisimman suuret, joten voit käyttää sitä millä tahansa sormella ja missä tahansa olosuhteissa.

Helppo asentaa
Voit päivittää WR10-yksikön helposti itse mihin tahansa yhteensopivaan Simrad-autopilottijärjestelmään. Yhteen BT1-tukiasemaan (myydään erikseen) voidaan yhdistää jopa neljä kauko-ohjainta, jolloin useampi miehistön jäsen voi etäohjata autopilottia.

Lisätiedot

Paino 4 kg