Valitse sivu

West System epoksi 104 Junior pack, 600gr

32,10 

Varastossa

Toimitusaika 1-3 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla
  • 600gr epoksisetti
  • Pieniin ja keskisuuriin korjauksiin
  • 105 hartsia ja 205 kovetetta

West System epoksi 104 Junior pack, 600gr

West System 104 Junior pack on näppärän kokoinen paketti, kun tarvitse epoksia vain pienehköön projektiin. Setti sisältää samaa tuotetta (105/205) kuin isommatkin sarjat, mutta pienemmissä pulloissa.

Pieniin epoksikorjauksiin tarkoitettu paketti. Lisää tuotteeseen tarvittavaa täyteainetta, jos käytät epoksia täyteaineena.  Yhteispaino 600gr.

105 Epoksihartsi

105 hartsi on WEST SYSTEM -tuoteperheen perusmateriaali, jota käytetään kaikkien yhdisteiden pohjana. 105 hartsi on kirkasta, vaaleanruskeaa ja helposti juoksevaa epoksia, joka jonkin WEST SYSTEM -kovetteen kanssa sekoitettuna sopii puukuitujen, lasikuidun ja erilaisten metallien kostuttamiseen. Hartsin voi kovettaa monissa eri lämpötiloissa, jolloin tuloksena on vahva, kiinteä pinta, joka estää erittäin tehokkaasti kosteuden tunkeutumisen puuhun. WEST SYSTEM -epoksi on erinomainen kiinnitysaine, joka WEST SYSTEM -täyteaineilla muunnettuna täyttää koloja ja painaumia ja jota voi hioa ja muovailla jälkeenpäin. Telalla levitettynä hartsin saa ohueksi kalvoksi, joka tasoittuu itsestään eikä jätä kuplia. Epoksiseos kovettuu kirkkaaksi pinnaksi.Kun tämä epoksikerros päällystetään kaksikomponenttisella lakalla saadaan aikaiseksi näyttävä luonnonpuupinta. 105 hartsin leimahduspiste on melko korkea, joten sen kanssa työskentely on turvallisempaa kuin polyesterien. Hartsista ei myöskään vapaudu liuotinhajuja eikä -höyryjä. Jokaista hartsiastiakokoa varten on vastaavankokoinen astia kovetetta sekä minipumppu. Kun ostat hartsia, kovetetta ja minipumppuja, varmista että kaikissa on sama pakkauskokoa merkitsevä kirjain (A, B, C, tai E)

205 Kovete

Kovetetta 205 käytetään useimmissa olosuhteissa. Epoksi kovettuu ja saa fyysiset ominaisuutensa pikaisesti. Kun hartsia 105 sekoitetaan painon mukaan viisi osaa yhteen osaan kovetetta 205, kovettunut hartsi–koveteseos antaa kestävän ja kiinteän pinnan, jonka koheesio-ominaisuudet ovat erinomaiset ja joka on erittäin hyvä suoja kosteutta vastaan. Seoksen liimaus ja pinnoitusominaisuudet ovat erinomaiset.
Käyttöaika (25 °C) 10–15 minuuttia
Kovettumisaika (21 °C) 5–7 tuntia
Kovettumisaika maksimilujuuteen (21 °C) 5–7 päivää
Alhaisin suositeltava työskentelylämpötila 5° C
Tarvittavat pumput (Suhde 5:1) 301, 306, 309

Lisätiedot

Paino 1 kg