Valitse sivu

B&G Vulcan-7R karttaplotteri/kaikuluotain

956,62 

Toimitusaika-arvio 2-7 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla
 • Näytön koko 7″
 • Näytön kirkkaus 1200 nits
 • Resoluutio 800 x 480
 • 1 microSD korttipaikka
 • Käyttöjännite 12 V
 • Virrankulutus 1A @ 12 V
 • Paino 900 g

 

B&G Vulcan-7R karttaplotteri/kaikuluotain

Vulcan 7R on purjeveneen monitoiminäyttö johon pystyy liittämään tuuli- ja muut mittaritiedot. Saat käyttöösi SailSteer mahtavat purjehdusominaisuudet sekä ForwardScan eteenpäin näyttävän kaikuluotaimen.

Suunnattu purjehtijalle
B & G Vulcan on 7-tuumainen karttaplotteri joka on suunnattu purjehtijalle. Laite on täynnä purjehdustoimintoja, kuten B&G:n palkittu SailSteer ™, jolloin purjehtija näkee kaikki keskeiset tiedot yhdellä silmäyksellä. SailSteer avulla purjehtija voi tarkastella ratkaisevia tietoja kätevästi omalla näytöllä näytöllä tai vaihtoehtoisesti päällekkäin sijaintisi kanssa karttanäytöllä.

● Helppokäyttöinen, monitoiminen kosketusnäytön käyttöliittymä Sail&Steer toiminolla.
● Monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu karttaplotteri, joka tukee laajaa valikoimaa karttoja.
● Integroitu Wi-Fi GoFree
● 7-tuumainen näyttö, joka voidaan kiinnittää suoraan tai telineen kautta.
● Kirkas LED-taustavalo päiväkäyttöä varten.
● Nopea 10 hertsin GPS-vastaanotin.
● autopilotin hallinta.
● Isot numerot datasivuilla.

Sisäänrakennettu 10 hertsin GPS-vastaanotin* 
Täysiverinen karttaplotteri ja nopeatoiminen GPS-vastaanotin päivittää sijainnin kymmenen kertaa sekunnissa. Tämän ansiosta Vulcan on tarkasti kartalla kokoajan.

Sail&Steer toiminnot ja leikkarit
Vulcan7 sisältää kaikki aikaisemmissa Zeus laitteistakin tutut ominaisuudet kuten palkittu Sail&Steer toiminto josta hahmotat laylinet ja kulmat.

Datanäyttö
Kun Vulcan7 on yhdistetty aluksen tuulimittariin ja lokianturiin, saat tarkat tiedot veneesi tuulitiedoista suoraan V7 näytölle. Näytöä voit käyttää yhteen dataa, tai jakaa kahteen tai neljään datanäyttöön

laajakuva, monikosketusnäyttö
Vulcan 7 muotoilu antaa maksimaalisen näyttön kompaktiin kokoon. Nipistys zoomilla ja pyyhkäisemällä vaihdat näkymää helposti. V7 on intuitiivinen ja valikoissa on helppo navigoida.

Karttatuki useammalle vaihtoedoille
Yhteensopiva C-MAP™, Navionics®, NV Digital™ or Insight kartta vaihtoehtojen kanssa, joilla voit navigoiga ja suunnitella reittisi.

GoFree-pilvipalvelu ja sisäänrakennettu Wi-Fi
Koska Wi-Fi on sisäänrakennettuna Simrad GO7:ssä, näytön kautta voidaan käyttää suoraan GoFree-pilvipalvelua, jonka kautta on helppo ja kätevä ladata langattomasti esimerkiksi karttoja ja ohjelmapäivityksiä.

Älykäs NMEA2000
Helppo ja saumaton liitäntä mittaristoon, kaikuhubiin, musiikki serveriin, ulkoiseen ZG100 GPS antenniin sekä VHF radio puhelimeen, jolloin voit tarkastella tietoja ja hallita dataa ruudulta tarpeen mukaan. Järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden myös FUSION järjestelmän hallintaan suoraan V7 näytön ruudulta.

Vulcan 7R tuotepakkauksen sisältö

 • Vulcan 7R laite
 • Näytönsuoja
 • Virtajohto (2 m)
 • Näytön asennusteline + sormiruuvit

 

Lisätiedot

Paino 2.1 kg
Näytön koko

7"