Valitse sivu

B&G Triton² Langaton Loki/Kaiku ja Tuulipaketti Ws320

1 599,00 

Ei varastossa, kysy toimitusaika

Haluan ilmoituksen, kun tuote on jälleen tilattavissa

pSaatavilla myös osamaksulla
  • Triton 2 Langaton paketti
  • 4.1 ” Värinäyttö
  • Loki /Kaiku anturi
  • Langaton tuulianturi
  • WS320 Langaton vastaanotin

B&G Triton² Langaton Loki/Kaiku ja Tuulipaketti Ws320

Purjehdi älykkäämmin Triton² Speed/Depth/Wireless Wind -paketin avulla. Täydellinen päiväpurjehtijoille ja kilpailijoille, Triton² näyttää tarvitsemasi instrumenttitiedot siellä, missä niitä tarvitset, Smart Triducerilla (anturilla) nopeus- ja syvyystiedot sekä langattomalla WS320-tuulianturin avulla saat helposti tulkittavia tuulitietoja.

Optinen liimaus: Optisesti liimatulla 4,1 tuuman LCD-näytöllä varustettu Triton² mahdollistaa selkeän näkymän kaikissa olosuhteissa suuren kirkkaan värinäytön ansiosta, joka on 100% vapaa kondensaatiosta tai huurtumisesta.

Tehokas LCD-tekniikka: Transflektiivinen LCD-tekniikka käyttää heijastuvaa ympäristön valoa parantamaan näkyvyyttä päiväsaikaan ja tarjoaa selkeimmän saatavilla olevan purjehdukseen tarkoitetun näytön. LED-taustavalo tarjoaa tarvittaessa erittäin hyvin säädettävän valaistuksen, mikä tekee Triton²:sta poikkeuksellisen tehokkaan ja pidentää akun kapasiteettia.

Helppokäyttöinen: Triton² tarjoaa yksinkertaisia ​​näyttövalikoita, joita ohjataan kosketuksella ja luotettavilla vedenpitävillä painikkeilla. Intuitiivinen suunnittelu tekee näytön määrittämisestä ja käyttämisestä helppoa.

Matalaprofiilinen muotoilu: Vain 8 mm paksuinen Triton²-näyttö antaa tyylikkään ilmeen mihin tahansa veneeseen. Lähes puolet ohuempi kilpailijoitaan, Triton² ei jää tielle tai tartu köysiin.

NMEA 2000® -sertifioitu: NMEA 2000 -sertifiointi tarkoittaa, että voit olla varma toiminnasta, kun lisäät Triton² olemassa olevaan NMEA 2000 -järjestelmään.

Helppo asennus: Suoraviivainen etukiinnitystapa ja kiinnityskehys (4) kiinnitysruuveilla laitteen päällä. Yhdistä NMEA 2000 -liitäntään, joka kuljettaa sekä virtaa että verkkotietoja. Triton² on yksinkertainen ja nopea asentaa.

PAKETISSA MUKANA:

  • Triton² Digital näyttö
  • Micro-C Backbone Kit (verkoituspaketti)
  • WS320 langaton liitäntä
  • DST810 syvyys/nopeus/lämpötila-anturi muovikotelolla

 

SVEA-RAHOITUS

Rahoita isommat ostoksesi SVEA-kulutusluotolla. Luoton voit hakea jo etukäteen, kun tiedät mitä olet ostamassa. Rahoituksella ostaminen ei vaadi myymälään paikan päälle saapumista. Kaupoista voit sopia myös etänä myyjiemme kanssa, kun olet saanut luoton SVEA-hakemuksen kautta.