Valitse sivu

Suzuki DF140ATL EFI perämoottori

14 700,00  13 490,00 

Toimitusaika 5-7 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla

Tekniset tiedot (pidätämme oikeudet muutoksiin)
Moottori: Nelitahtinen DOCH, 4 sylinteriä
Sylinteritilavuus: 2044 cm³
Rikipituus: L 508 mm
Sylinterimitat: 86 × 88 mm
Suurin antoteho: 103 kW
Kierroslukualue täydella kaasulla: 5600-6200 r/min
Polttoaineen syöttöjärjestelmä: Vaiheistettu elektroninen monipistepolttoainesuihkutus
Latausteho: 12V-40A
Käynnistys: Sähköinen
Polttoaine: Lyijytön bensiini
Öljypohjan tilavuus: 5,5 litraa
Vaihteisto: E-V-P
Vältyssuhde: 2,59:1
Trimmi: Sähköinen trimmi ja kallistus
Paino: 179,0 kg

Suzuki DF140ATL EFI perämoottori

LASKE VESIPETO IRTI

Paino on nopeuden pahin vihollinen. Siksi kilpa-autotkin ovat keveitä ja pieniä. Sama koskee myös perämoottoreita. Toisaalta teho on hieno asia, ja paljon sitä kevyessä paketissa vasta hienoa onkin!
Suzukin DF140-mallin teho-paino-suhde on parempi kuin minkään toisen saman teholuokan sarjavalmistetun nelitahtiperämoottorin.
Moottorissa on kaksi nokka-akselia ja neljä venttiiliä sylinteriä kohti, vesijäähdytteinen imusarja ja syöttöjärjestelmä, öljyn jäähdytysjärjestelmä lämmönvaihtimella, ilmajäähdytteinen 40A-laturi sekä laajempi ilmanotto moottorin tehon maksimoimiseksi.
Polttoaineen digitaalinen Multipoint-monipisteruiskutus takaa taloudellisuuden ja hyötysuhteen kannalta aina parhaan mahdollisen polttoaine-ilma-seoksen.
Ajoneuvoista saadun kokemuksen turvin kehitetty pakokaasujärjestelmä 4-2-1 varmistaa moottorin maksimaalisen suorituskyvyn. Safety Control -järjestelmä ei salli käynnistysjakson toistoa moottorin käydessä.
DF140 on muiden moottoreidemme tavoin suunniteltu myös käyttömukavuutta ja ympäristöä ajatellen. Koneen melutaso on minimoitu ja tärinää vähennetty. Moottori on suunniteltu maailmanlaajuisten ympäristöstandardien mukaisesti.
Tämän kehittyneen teknologian ansiosta Suzuki DF140 on valittu avustavien veneiden moottoriksi Lontoon vuoden 2012 olympialaisten ja paralympialaisten ragattaan.

 

Lisätiedot

Paino 179 kg
Takuu (kk)

Moottoriteho

yli 100 hv