Valitse sivu

Star brite Tropical Teak Oil / Sealer, Classic Teak

28,50 

Varastossa

Toimitusaika 1-3 päivää
RTuotetta saatavilla myös myymälästä
  • Koko: 473ml
  • Väri: classic teak
  • Teak öljy / sealer, joka ei vaadi jatkuvaa teakin kunnossapitoa
  • Kestää pidempään kuin muu öljy tai lakka
  • Korvaa tavalliset teaköljyt
  • Teakpinta ei tummu
  • Kestää jopa trooppisissa olosuhteissa, vaatii ainoastaan yhden käsittelyn

Star brite Tropical Teak Oil / Sealer, Classic Teak

Star brite Teak Sealer on kestävämpää kuin perinteiset öljyt. Sen UV-suoja-aineet estävät haitallisilta UV-säteiltä ja suojaavat haalistumiselta sekä kulumiselta. Aine on helppo levittää. Soveltuu erinomaisesti pystysuorille pinnoille valumattomuutensa vuoksi. Polymeerit hylkivät kosteutta ja säilyttävät Teakin ja muiden kovapuiden luonnollisen värin.

Tiikin öljyäminen

Käytettäessä teaköljyä tai teak-sealeria molemmat tuotteet estävät puuta kuivumasta. Sen lisäksi teakpinnat kuivuvat nopeammin sateen jälkeen. Hyvän teaköljyn tai teakkyllästeen merkitys on siinä, että sitä käytettäessä ei tule sitä ongelmaa, että puupinnat hikoavat aurinkoisella ilmalla (hikoaminen ei ole hyväksi puun luonnolliselle koostumukselle ja kestävyydelle.) Älä käytä koskaan sisähuonekaluille tarkoitettua tiikki öljyä ulkona oleville puupinnoille! Myöskään pellavaöljyä sisältävää teak-öljyä ei tule käyttää, sillä tällöin teakpinnat muuttuvat mustaksi.
Parhaimman tuloksen saat käyttäessäsi teaköljyjä, jotka ovat valmistettu luonnonmukaisista aineista: Tectona Grandis – puun pihkasta, kuten Star brite öljyt ja kyllästeet jotka kuivuvat nopeasti ja tarjoavat parhaan tuloksen.
Jos teakpuu lakataan tai petsataan, sen pintakerros sulkeutuu sataprosenttisesti. Tällöin puu ei voi enää hengittää ja se saattaa kuivua paljon nopeammin. Sen lisäksi lakkakerroksen alle ilmaantuu melko nopeasti kalkkirenkaita, jotka voidaan poistaa vain hiomalla. Siksi ei ole suositeltavaa lakata tai petsata teakpintoja jotka ovat ulkona. Teakpinnat on suositeltavaa puhdistaa ja suojata ennen talven tuloa hyvin tiikkiöljyllä. Muutoin tiikkiset puupinnat suositellaan puhdistettavan vähintään kaksi kertaa vuodessa. Tällä tavoin vältytään vanhenemiselta ja puun laadun huononemiselta. näin voit nauttia kauniista teakpinnoista useiden vuosien ajan.

KÄYTTÖOHJEET:

VALMISTELE PINTA: Aloita aina puhtaalta pinnalta. Jos puu on harmaantunut / likainen, puhdista se ensin perusteellisesti Star brite Teakin puhdistusaineella. Käsittele pinta seuraavaksi Star brite Teakin Kirkastusaineella. Se avaa puun huokoset, jolloin Teak Sealer levittyy tasaisemmin ja tarttuu sekä toimii mahdollisimman tehokkaasti. Jos pintaan jää käsittelystä tahroja, viiruja tai likaa, poista kaikki ei
toivotut jäljet puun ollessa vielä märkää. Anna puun kuivua täysin ennen tuotteen levitystä.

OHJEET: Sekoita aine hyvin ravistamalla ennen purkin avaamista. Avattuasi purkin, sekoita tuote tasaiseksi sekoitustikulla. Levitä
tuotetta sienellä / harjalla puun syiden suuntaisesti. Levitä ainetta tasaisilla, lyhyillä vedoilla. Levitä ainetta koko pinnalle. Pysäytä vedot aina luontaiseen keskeytyskohtaan, kuten saumoihin. Voit levittää toisen kerroksen, jotta saat väristä haluamasi ja puun huokoset korostuvat.

YLLÄPITO: Puhdista kulumisen jäljet vaikka veneen pesuaineella tai laimennetulla Star brite teakin puhdistusaineella ja anna kuivua. Käsittele kohdat Teak Sealer – tuotteella. Levitä ainetta myös käsiteltävien kohtien ympärille puhtaalla, kuivalla liinalla. Kuivuttuaan
käsitelty alue ei erotu muista käsitellyistä kohdista. Star brite Teak Sealer haalistuu hitaasti ajan myötä, eikä muutu mustaksi. Käsittele haalistunut pinta uudelleen näiden ohjeiden mukaisesti.

Lisätiedot

Paino 1 kg