Valitse sivu

SNUBBER Twist kiinnitysjoustin, tummansininen

49,00 

Varastossa

Toimitusaika 1-3 päivää
RTuotetta saatavilla myös myymälästä
pSaatavilla myös osamaksulla
  • Suunniteltu 2000 – 6000 kg painoisille veneille
  • Mitat 542 x 55 x 54 mm, paino 415 g
  • Sopii eri köysityypeille ja eri köysipaksuuksille, myös liinoihi
  • Käy myös ankkuriköyteen
  • Voidaan kiinnittää ja irrottaa myös köyden ollessa molemmista päistään kiinni

SNUBBER Twist kiinnitysjoustin, tummansininen

Snubber TWIST on patentoitu veneköyden joustin, joka vähentää veneeseen ja laituriin kohdistuvaa rasitusta. Snubberit valmistetaan huolella valikoiduista raaka-aineista, joten ne kestävät rankkoja sääolosuhteita väsymättä. Materiaalit eivät luovuta väriä, niistä ei jää jälkiä veneesi kylkeen tai kanteen. Snubber Twist on Suomessa suunniteltu ja Suomessa valmistettu laatutuote.
  lisää köyteen joustavuutta, jolloin veneesi pysyy ankkuroituna rasittamatta veneesi knaapia ja laiturin pollaria aaltojen keinuttaessa venettä. Kun ankkuroit veneesi avovedessä, esimerkiksi kalastusta varten, ankkuriköyteen liitetty Snubber pehmentää rajuja nykäisyjä, jotka rasittavat köyden kiinnitystä ja tuntuvat epämukavilta. Veneköyden joustin on hyvä hankkia jokaiseen veneen neljästä kiinnitysköydestä. Minimissään vaimentimia tarvitaan kaksi, mutta yleisen rantautumisen helppouden vuoksi on suositeltavaa, että jokaisessa köydessä on oma Snubberinsa. Myös ankkuriköyteen on perusteltua hankkia oma joustin.

Snubber-joustimet soveltuvat kaikkiin veneisiin noin tuhannen kilon kokonaispainosta ylöspäin. Snubber TWIST on suunniteltu painoluokkaan 2-6 tonnia. Niin purjeveneet, moottoriveneet, kalastusalukset kuin jahdit on järkevää kiinnittää laituriin venejoustimilla varustetuin köysin. Purjehdusseurat suosittelevat venejoustimilla varustettua laiturikiinitystä, koska se vähentää laiturin huoltotarvetta. Myös vakuutusyhtiöt suosittelevat venejoustimilla varustettua ankkurointia.

Voit liittää Snubberin mihin tahansa köyteen, mukaan lukien litteät köydet ja liinat. Kiinnitys köyteen onnistuu hetkessä ilman solmuja, ilman tarvetta irrottaa köyttä kummastakaan päästä – saati katkaista köyttä. Venejoustimen paikka on helppo siirtää, jos kiinnitys tapahtui väärään kohtaan.

 

Lisätiedot

Paino 0.37 kg