Valitse sivu

Simrad RS40 DSC VHF Radiopuhelin, AIS

549,00 

Varastossa

Toimitusaika 1-3 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla
  • D-luokan DSC-hyväksytty VHF-radio
  • Kaksikanavainen AIS-vastaanotin
  • Integroitu GPS-vastaanotin
  • Irrotettava käsimikrofoni tukee etu- ja takaliitäntää
  • Kytke jopa kaksi langatonta luurisarjaa
  • Liitä lisävarusteena saatava haileri tai ulkoinen kaiutin
  • NMEA 0183®. ja NMEA 2000® -liitäntä

Simrad RS40 DSC VHF Radiopuhelin, AIS

Veneile turvallisin mielin ja pidä yhteydet kunnossa ottamalla käyttöön tämä VHF-veneradio. Tässä tyylikkäästi muotoillussa radiossa on irrotettava käsimikrofoni, D-luokan DSC-toiminto ja sisäänrakennettu GPS. Tarkkaile lähellä olevia AIS-aluksia integroidun AIS-vastaanottimen avulla, ja lisää järjestelmään jopa kaksi lisävarusteena saatavaa luurisarjaa, jolloin voit viestiä helposti miehistön muiden jäsenten kanssa.

Integroidut AIS- ja GPS-vastaanottimet
Kaksikanavainen AIS-vastaanotin tarkkailee lähellä olevien AIS-alusten sijaintia ja auttaa näin välttämään törmäykset ruuhkaisissa satamissa ja erittäin liikennöidyillä vesiväylillä. AIS-tietoja voi tarkastella RS40-radion näytöstä, kartan päällä tai tutkanäytössä monitoiminäytön kautta. Integroitu GPS-vastaanotin varmistaa, että veneesi sijainti voidaan lähettää DSC-hätäkutsun kanssa, vaikka veneesi muut sähkölaitteet olisivat sammuneet.

Irrotettava käsimikrofoni
RS40-radion irrotettava käsimikrofoni voidaan kytkeä radion etu- tai takaosaan. Lisävarusteena saatavan jatkojohdon kanssa radio ja mikrofoni voidaan asentaa erikseen. Näin voidaan muodostaa helppo ja kustannustehokas ratkaisu asennettavaksi mihin tahansa sijaintiin ilman kaapeliryppäitä. RS40 voidaan esimerkiksi asentaa kattoon ilman riippuvia kaapeleita, kun taas mikrofoni voidaan kytkeä alla olevan kojelaudan lisäpistorasiaan.

Laajennettavissa langattomilla luurisarjoilla
Liittämällä järjestelmään lisävarusteena saatavan luurisarjan voit käyttää radiota kaikkialla veneessä. HS40-luurisarja on suunniteltu RS40-radion intuitiiviseksi ja kannettavaksi yhdyslaitteeksi. Kukin luurisarja näyttää radion näytön ja säätimet, joten voit käyttää kaikkia tärkeimpiä toimintoja etäältä. Yhteen tukiasemaan voidaan liittää jopa kaksi langatonta luurisarjaa. RS40 toimii kätevänä sisäpuhelinjärjestelmänä, kun siihen on kytketty useita luurisarjoja.

 

SVEA-RAHOITUS

Rahoita isommat ostoksesi SVEA-kulutusluotolla. Luoton voit hakea jo etukäteen, kun tiedät mitä olet ostamassa. Rahoituksella ostaminen ei vaadi myymälään paikan päälle saapumista. Kaupoista voit sopia myös etänä myyjiemme kanssa, kun olet saanut luoton SVEA-hakemuksen kautta.