Valitse sivu

Simrad RS40-B DSC VHF Radiopuhelin, B-AIS

1 199,00 

Toimitusaika-arvio 2-7 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla
  • Integroitu B-luokan AIS-lähetin-vastaanotin
  • D-luokan DSC-hyväksytty VHF-radio
  • Integroitu GPS-vastaanotin
  • Irrotettava käsimikrofoni tukee etu- ja takaliitäntää
  • Kytke jopa kaksi langatonta luurisarjaa
  • Liitä lisävarusteena saatava haileri tai ulkoinen kaiutin
  • NMEA 0183® ja NMEA 2000® -liitäntä

Simrad RS40-B DSC VHF Radiopuhelin, B-AIS

Kulje vesillä turvallisemmin VHF-veneradion ansiosta – B-luokan AIS-lähetin-vastaanotin ja sisäänrakennettu GPS. Integroidun B-luokan AIS-lähetin-vastaanottimen ansiosta näet lähellä olevat AIS-alukset ja ne näkevät aluksesi. Voit lisätä järjestelmään jopa kaksi lisävarusteena saatavaa luurisarjaa, jolloin voit viestiä mistä päin alusta tahansa.

Näe ja tule nähdyksi integroidun AIS:n avulla
RS40-B sisältää B-luokan AIS-lähetin-vastaanottimen, joka sekä vastaanottaa AIS-kohteita että ilmoittaa aluksesi sijainnin lähellä oleville AIS-aluksille. Näin muut merenkulkijat huomaavat aluksesi olosuhteista riippumatta, päivällä tai yöllä. Sisäänrakennettu AIS-vastaanotin tarkkailee lähellä olevien AIS-alusten sijaintia ja auttaa näin välttämään törmäykset ruuhkaisissa satamissa ja erittäin liikennöidyillä vesiväylillä. AIS-tietoja voi tarkastella radion näytöstä, kartan päällä tai tutkanäytössä monitoiminäytön kautta.

Irrotettava käsimikrofoni
RS40-B-radion irrotettava käsimikrofoni voidaan kytkeä radion etu- tai takaosaan. Lisävarusteena saatavan jatkojohdon kanssa mikrofoni ja radio voidaan asentaa erikseen. Näin voidaan muodostaa helppo ja kustannustehokas ratkaisu asennettavaksi mihin tahansa sijaintiin ilman kaapeliryppäitä. RS40-B voidaan esimerkiksi asentaa kattoon ilman riippuvia kaapeleita, kun taas mikrofoni voidaan kytkeä alla olevan kojelaudan lisäpistorasiaan.

Laajennettavissa langattomilla luurisarjoilla
Liittämällä järjestelmään lisävarusteena saatavan HS40-luurisarjan voit käyttää radiota kaikkialla veneessä. Kukin luurisarja näyttää radion näytön ja säätimet, joten voit käyttää kaikkia tärkeimpiä toimintoja etäältä. Yhteen RS40-B-radioon voidaan yhdistää jopa kaksi luurisarjaa. Radio toimii myös aluksesi sisäpuhelimena, kun siihen yhdistää useamman luurisarjan.

 

SVEA-RAHOITUS

Rahoita isommat ostoksesi SVEA-kulutusluotolla. Luoton voit hakea jo etukäteen, kun tiedät mitä olet ostamassa. Rahoituksella ostaminen ei vaadi myymälään paikan päälle saapumista. Kaupoista voit sopia myös etänä myyjiemme kanssa, kun olet saanut luoton SVEA-hakemuksen kautta.