Valitse sivu

Simrad IS35 monitoiminäyttö NMEA2000

349,00 

Ei varastossa, kysy toimitusaika

Haluan ilmoituksen, kun tuote on jälleen tilattavissa

pSaatavilla myös osamaksulla
  • Kirkas, optisesti liimattu 3,5 tuuman värinäyttö
  • Vaihda helposti useiden tietosivujen välillä
  • Venettä koskevat automaattimäärityksen näyttötiedot
  • Valvo enintään kahta NMEA 2000® -verkkoon liitettyä moottoria
  • Esimääritetyt sivut moottorin valvonnalle, polttoainetaloudelle, veneilylle, ohjaukselle ja syvyyshistorialle
  • Helppo asentaa ja määrittää

Simrad IS35 monitoiminäyttö NMEA2000

Kirkas ja selkeä IS35-näyttö on helppolukuinen sekä päivä- että yöaikaan. Se näyttää moottoritiedot, polttoainetehokkuuden, syvyyshistorian ja monia muita tietoja. Digitaalinen mittari näyttää automaattisesti tärkeimmät tiedot, jotka veneen elektroniikka tarjoaa. Se voidaan myös jälkiasentaa helposti tavallisen analogisen mittarin paikalle.

Näe tärkeimmät tiedot selkeästi
IS35-yksikössä on kirkas ja selkeä 3,5 tuuman värinäyttö. Sen päivätila tarjoaa hyvän kirkkauden ja kontrastin auringonpaisteessa ja yötila hienovaraisemman punasävyisen valaistuksen heikossa valaistuksessa. LCD-näytön optinen liimaus estää kosteuden ja höyryn muodostumisen sisäpuolelle kaikissa olosuhteissa. Tiedot näytetään IS35-näytössä sivusarjana, jossa on valmiiksi asetetut sivut moottorin valvonnalle, polttoainetaloudelle, veneilylle, ohjaukselle ja syvyyshistorialle. Yksinkertaisen nelipainikkeisen käyttöliittymän ansiosta voit helposti vaihdella sivujen välillä, muuttaa näytön kirkkautta olosuhteiden mukaan ja muuttaa muita asetuksia liikkeellä ollessa.

Venettäsi varten mukautetut tiedot
Kun IS35 on liitettynä aluksen NMEA 2000® -verkkoon, se tunnistaa automaattisesti muut liitettynä olevat laitteet, kuten NMEA 2000® -yhteensopivat moottorit, moottori- ja polttoaineanturit, GPS-vastaanottimet, syvyyskaikuanturit ja monet muut laitteet. Tärkeimmät tiedot näytetään automaattisesti IS35-yksikön esiasetetuilla sivuilla. Jos haluat hieman enemmän hallintaa, voit mukauttaa sivuja, jolloin valitsemasi tiedot näytetään mistä tahansa aluksella olevasta laitteesta. Voit jopa luoda omat sivusi, jossa näkyvät haluamasi numero- tai grafiikkanäytöt, jotta ne sopivat täydellisesti mihin tahansa alukseen tai sovellukseen.

Helppo asentaa ja jälkiasentaa
IS35 on suunniteltu sopimaan vakiomallisiin 85 mm:n (3 3/8 tuuman) pyöreisiin aukkoihin, jolloin se voidaan asentaa suoraan perinteisen analogisen nopeus- tai RPM-mittarin tilalle. Matala kahdeksan millimetrin pinta-asennusprofiili sopii saumattomasti Glass Bridge -näyttöihimme, ja IS35-yksikkö voidaan asentaa myös tasoon lisävarusteena saatavalla telineellä. Voit liittää yksikön järjestelmään vain yhdellä NMEA 2000® -kaapelilla, eikä erillistä virtalähdettä tarvita.