Valitse sivu

Simrad HS75 GNSS Sateliittikompassi

2 589,00  2 198,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Toimitusaika 7-10 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla
  • Tukee kaikkia nykyisiä globaaleja GNSS-kokoonpanoja, GPS:ää, Galileota, GLONASSia, BeiDouta, QZSS:ää
  • Pieni koko
  • Ohjaussuunnan tarkkuus 0,75 astetta
  • Hyvin tarkat sijaintitiedot
  • Nopea käynnistys
  • Plug and play –asennus

Simrad HS75 GNSS Sateliittikompassi

HS75 GNSS -satelliittikompassi takaa tarkan ohjaussuunnan ja sijaintitiedot. Se tukee GPS:ää, GLONASSia, BeiDouta, Galileoa ja QZSS:ää.

Tarkka ohjaussuunta
Tarkka ohjaussuunta-anturi on olennaisen tärkeä ominaisuus autopilotille, kehittyneille tutkaominaisuuksille ja monille muille aluksessa oleville elektroniikkalaitteille. HS75 hyödyntää useaa GNSS-järjestelmää, kuten GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo ja QZSS, mikä mahdollistaa tarkan paikannuksen ja ohjaussuunnan tarkkuuden. HS75 antaa ohjaussuuntatiedon 0,75 asteen tarkkuudella: näin ollen se on tarkempi kuin tavallinen magneettikompassi – ilman hyrräkompassin kustannuksia ja ylläpitoa.

Toisin kuin perinteinen GPS-vastaanotin, joka voi arvioida ohjaussuunnan vain veneen liikkeiden perusteella, HS75 antaa tarkan ohjaussuuntatiedon myös veneen ollessa paikoillaan. Integroidut gyro- ja kallistusanturit tarjoavat paremman suorituskyvyn ja väliaikaiset ohjaussuuntatiedot, jos GPS-signaali katoaa.

Tarkat sijaintitiedot nopeasti
HS75-mallin erittäin nopea GPS-vastaanotin laskee sijaintisi jopa 20 kertaa sekunnissa, mikä sopii erinomaisesti nopeisiin veneisiin sekä laitteisiin, jotka tarvitsevat nopean sijainnin päivityksen. Nopean käynnistyksen ansiosta sinun ei tarvitse odottaa sijainnin määritystä ennen matkaan lähtöä. Satelliittipohjaisen korjainjärjestelmän (SBAS) tuki parantaa sijaintitarkkuutta, jos sellainen on käytettävissä.

Käännösnopeus, pystysuuntainen liike sekä pitkittäis- ja sivuttaiskallistus
HS75 laskee myös veneesi käännösnopeuden, pystysuuntaisen liikkeen sekä pitkittäis- ja sivuttaiskallistuksen. Käännösnopeus on välttämätön autopilotin optimaalisen suorituskyvyn kannalta, kun taas jotkin luotainlaitteet käyttävät tietoja pystysuuntaisesta liikkeestä kompensoimaan aaltojen vaikutuksia. Nämä lisätiedot lähetetään yhteensopiviin laitteisiin veneen NMEA 2000® -verkon kautta.

Helppo asennus
HS75:n etuja ovat plug-and-play-asennus, pieni koko ja erinomainen suorituskyky. Kompassin pituus on vain 35 cm, joten se on helppo asentaa tasaiselle pinnalle tai tolppaan.