Valitse sivu
Ale!

Simrad GO7 XSE karttaplotteri TotalScan anturilla

Alkaen: 1 114,90  949,00 

pSaatavilla myös osamaksulla
  • Koko: 200 × 70 × 143 mm
  • Näytön koko: 7-tuuman laajakuvanäyttö
  • Näytön tarkkuus: 800 × 480 px
  • Reittipisteet: 10000 kpl
  • Korttipaikka: MicroSD
  • Antenni: 10Hz sisäänrakennettu
  • Käyttölämpötila: -15C – +55C
Toimitusaika 5-7 päivää

Lisävalinnat

Navionics 44XG MSD Itämeri ja Suomen järvet

Varastossa

Kuvaus

Simrad GO7 XSE vie veneilyn uudelle tasolle. Se sopii täydellisesti pienikokoisiin urheiluveneisiin ja päiväveneisiin. Sen erityisen kirkkaan kosketusnäytön taakse kätkeytyy GPS-vastaanottimella varustettu karttaplotteri. Lisäksi Wi-Fi-yhteyden ansiosta käytettävissä on uusimmat kartat ja päivitykset. NMEA 2000® -verkon välityksellä voit hallita äänentoistojärjestelmää, seurata moottoritietoja ja paljon muuta. Voit veneillä luottavaisin mielin sekä paikantaa kalat helposti, kun käytössäsi on ForwardScan™-etukaikuluotain, StructureScan® HD SideScan -viistoluotain, DownScan Imaging™ -kuvannus ja Broadband Sounder™ CHIRP -luotain.

Helppokäyttöinen monikosketusnäyttö:
GO7 XSE:ssä on helppokäyttöinen ja intuitiivinen kosketusnäyttöohjaus, jonka parissa älypuhelinten ja tablet-laitteiden käyttäjät ovat kuin kotonaan. Luo tai valitse reittipisteet napauttamalla, lähennä kuvaa nipistämällä sormia yhteen ja siirry kartoissa vetämällä. Selkeässä aloitusnäytössä ja selkeissä valikoissa kaikki toiminnot ovat heti käytettävissä. Suuret ja selvästi merkityt kuvakkeet tunnistaa helposti ja niitä on helppo koskettaa.

Navigointi karttaplotterilla ja reittipisteiden hallinta:
GO7 XSE on karttaplotteri, jossa on täydellinen toimintovalikoima ja jonka karttayhteensopivuus on alan laajin. Laitteessa toimivat muun muassa seuraavat kartat: C-MAP® MAX-N, Navionics®, Insight®, Insight Genesis® ja NV Digital®. Navigoi lähellä ja kaukana sijaitseviin kohteisiin varmasti ja valitse tarpeisiisi ja sijaintiisi parhaiten sopivat kartat. Yksinkertainen reittipisteiden hallinta tekee määränpäiden asettamisesta ja tallentamisesta helppoa: merkitse reittipisteet koskettamalla ja anna niille nimet, joiden avulla halutun määränpään hakeminen onnistuu helposti – olipa tallennettuna kymmenen tai tuhat kohdetta.

Täysin mukautettava käyttöliittymä:
Simrad GO7 XSE:n voi mukauttaa veneen ja käyttötarkoituksen mukaan – se sopii niin pikaveneilyyn, kalastukseen kuin vesiurheiluunkin. Voit tehdä aloitusnäyttöön pikavalinnat ominaisuuksille, joita käytät eniten, ja vaihtaa taustakuvan haluamaksesi. Säädettävien jaetun näytön näkymien ja mukautettavien paneelien ansiosta näet kaiken tarvittavan kertasilmäyksellä – olipa käyttötarkoitus mikä tahansa.

TripIntel™-tekniikka helpottaa reittisuunnitelmien tekoa:
TripIntel-tekniikka on suunniteltu nopeissa moottoriveneissä käytettäväksi. Tekniikka seuraa reittiä ja näyttää tärkeimmät tiedot, joita tarvitaan turvalliseen veneilyyn. Polttoaineen riittävyys näkyy suoraan kartoissa, joten pysyt ajan tasalla ja voit tehdä päätökset veneen toimintamatkan mukaan. Lisäksi näet nykyiset ja tulevat vuoroveden tasot sekä edellisten matkojen yksityiskohtaiset historiatiedot, joihin sisältyy sekä käyttämäsi reitti että veneen toimintatiedot.

Sisäänrakennettu 10 Hz:n GPS-vastaanotin:
Nopea GPS-vastaanotin päivittää sijainnin kymmenen kertaa sekunnissa, joten Simrad GO7 XSE sopii täydellisesti nopeisiin kovapohjaisiin kumiveneisiin ja moottoriveneisiin. Veneen liikkeen seuraaminen tapahtuu sujuvasti, tarkasti ja reaaliaikaisesti, ja liike pysyy tasaisena myös karttanäkymässä.

Ajokarttanäkymä:
Simrad GO7 XSE on suunniteltu etenkin nopeissa moottoriveneissä käytettäväksi. Laitteessa on erityinen ajokarttanäkymän sivu, jossa tärkeät navigointitiedot ja kartat näkyvät kätevästi samassa näytössä. Voit valita veneilyssä tarvitsemasi tiedot helposti ja myös muokata näytössä näkyviä kohteita.

Moottorin ja mittareiden seuranta NMEA 2000® -verkossa:
Simrad GO7 XSE:n voi yhdistää mihin tahansa veneen NMEA 2000® -yhteensopivaan laitteeseen – perä- ja sisäperämoottoreihin; polttoaineen määrä- ja virtausmittareihin; nopeus-, suunta- ja veden lämpötila-antureihin sekä moniin muihin laitteisiin. Voit luoda mukautettuja digitaalisia mittarinäyttöjä, jolloin saat ahtaaseenkin kojelautaan näkyviin entistä enemmän tietoja ilman, että mittareiden määrä lisääntyy.

Tarkkaile syvyyttä sisäänrakennetulla luotaimella
Kun tiedät rungon alle jäävän veden todellisen syvyyden, voit nauttia veneilystä lähes huoletta sekä etsiä sopivia ankkuripaikkoja vierailla vesillä. Laitteessa on sisäänrakennettu luotain, joten tarkkaa, reaaliaikaista syvyyden seurantaa varten tarvitsee lisätä vain sopiva kaikuanturi. Syvyyden historiatietoja voi selata, joten sopivien ankkuripaikkojen reittipisteitä voi valita jälkikäteenkin. StructureScan Imaging™ -tekniikassa yhdistyvät DownScan- ja SideScan-luotaimet, lopputuloksena valokuvamainen näkymä veneen alla olevasta pohjasta.

Aja luottavaisin mielin ForwardScan™-kaikuluotaimen turvin:
Lisävarusteena saatavaa ForwardScan-kaikuanturia käyttävä etukaikuluotain tuottaa selkeän kaksiulotteisen kuvan aluksen edessä olevasta pohjasta, joten voit navigoida matalissa tai kartoittamattomissa vesissä entistä turvallisemmin. ForwardScan-etukaikuluotain päivittyy reaaliaikaisesti ja tuottaa kuvan aluksen edessä olevasta alueesta jopa kahdeksankertaisesti nykyiseen syvyyteen verrattuna. Sinun tarvitsee vain rentoutua ja nauttia turvallisesta veneilystä.

CHIRP– ja StructureScan® HD -viistoluotaus löytää kalat taatusti:
Olipa kalastaminen elämäntapasi tai vain ajoittainen harrastus, kalastusretkillä on taatusti apua Simrad GO7 XSE:n kattavasta sisäänrakennettujen luotaintekniikoiden valikoimasta. Kun lisäät laitteeseen sopivan kaikuanturin (saatavilla erikseen tai toimitetaan näytön mukana), GO7 XSE toimii tehokkaana kalatutkana – CHIRP-yhteensopiva Broadband-luotain paikantaa kalat tarkasti koko vesikerroksen alueella. GO7 XSE:hen saa myös StructureScan HD -viistoluotauksen lisäämällä HDI– tai TotalScan-kaikuanturin. Näin saat valokuvamaisen näkymän, jossa näkyvät niin veneen alla kuin ympärilläkin olevat kalaparvet.

Simrad SonicHub®2 ja Bluetooth®-äänentoisto:
Jos tarvitset vesilläoloon kunnon musiikkia, Simrad SonicHub®2 -äänentoistojärjestelmä on täydellinen valinta GO7 XSE -näytön rinnalle. Voit suoratoistaa musiikkia Bluetooth®-tablet-laitteista, älypuhelimista ja muista kannettavista laitteista, toistaa USB-muistitikulle tallennettuja MP3-tiedostoja tai kuunnella SonicHub 2:n sisäänrakennettua AM/FM-radiota. Voit ohjata SonicHub 2:n äänentoistoa täydellisesti GO7 XSE -näytöllä ilman erillistä stereovahvistinta ja kuunnella haluamaasi musiikkia täsmälleen haluamallasi tavalla.

GoFree™-pilvipalvelun käyttömahdollisuus ja sisäänrakennettu Wi-Fi:
Simrad GO7 XSE:n voi yhdistää GoFree-pilvipalveluihin sisäänrakennetulla Wi-Fi-yhteydellä. Näin esimerkiksi karttojen ja ohjelmistopäivitysten lataaminen käy vaivattomasti. Voit käyttää GoFree-pilvipalveluja missä tahansa, kunhan käytettävissä on internetyhteys – niin kotisi, venesatamasi kuin älypuhelimesikin Wi-Fi-yhteydellä. Vesillä ollessa GoFree yhdistää Simrad GO7 XSE:n kannettaviin laitteisiisi, jolloin voit tarkastella näytön näkymää älypuhelimen näytössä tai käyttää vaikkapa tablet-laitetta kauko-ohjaukseen ilmaisella GoFree Controller -sovelluksella. Sisäänrakennettu GPS-vastaanotin toimii kaikissa telinekiinnityksissä ja useimmissa lasikuituisissa rungoissa tasoasennettuna. Teräsrunkoiseen veneeseen tasoasennettuna lisäksi tarvitaan ulkoinen GPS-vastaanotin, kuten Simrad GS25.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Takuu (kk)

Näytön koko

7"