Valitse sivu

Sikaflex 591 saumausmassa musta 300ml

19,90 

Toimitusaika-arvio 2-7 päivää

Sikaflex 591 saumausmassa musta 300ml

Monikäyttöinen tiivistysmassa Marine -käyttökohteisiin

Sikaflex®-591 on tiivistysmassa, joka perustuu Sikan Silaaniterminoituun Polymeeri (STP) -teknologiaan. Tuotteen erinomainen kestävyys rankkoja Marine -olosuhteita vastaan tekee siitä hyvin monikäyttöisen, soveltuen näin laaja-alaisesti marine -käyttökohteisiin. Sikaflex®-591 ylittää yleiset ympäristö- ja turvallisuusstandardit, asettaen uuden lähtötason ekologiselta kannalta katsottuna. Sikaflex-591 täyttää kansainvälisen merenkulkujärjestön (IMO) liekinleviämistestin vaatimukset (FTP Code Part 5).

TUOTTEEN EDUT

  • IMO hyväksytty
  • Ylittää EH&S -standardien vaatimukset
  • Ei sisällä isosyanaattia, liuotteita, PVC -muovia, ftalaatteja eikä tina -katalyyttejä
  • Korkea elastisuus
  • Erinomainen säänkestävyys
  • Oikein hyvät annostelu- ja tasoitus/muotoiluominaisuudet
  • Kiinnittyy hyvin useille erilaisille marine -materiaalipinnoille

Käyttö

Sikaflex®-591 on monikäyttöinen tiivistysmassa erityisesti marine -käyttökohteisiin. Tuote soveltuu elastisten, värinöitä vaimentavien liitosten tiivistyksiin sekä hyvin moninaisiin veneen sisä- ja ulkopuolen kohteiden tiivistämiseen. Sikaflex®-591 kiinnittyy hyvin materiaalipinnoille jotka ovat yleisesti marine -teollisuuden käytössä. Sikaflex®-591 ei sovellu käytettäväksi teak -puupinnoilla eikä muovilaaduilla jotka ovat herkkiä jännityssäröilylle (esim. PMMA, PC, ym.). Tämä tuote on tarkoitettu vain ammattikäyttöön. Tuote tulee testata todellisilla materiaalipinnoilla ja käyttöolosuhteissa tartunta- ja yhteensopivuusominaisuuksien varmistamiseksi.

Käyttökohde

Sikaflex®-591 suositellaan levitettävän 5 °C  –  40 °C välillä, huomioiden muutokset kuivumisnopeudessa ja levitysominaisuuksissa. Optimaaliset levitysolosuhteet saavutetaan kun materiaalipinnan ja massan lämpötila on 15 °C ja 25 °C välillä. Sikaflex®-591 patruunan annosteluun suositellaan käytettävän mäntätoimista pistoolia (käsi-, paineilma-, tai akkukäyttöinen).

Mikäli Sikaflex®-591 tulee koskettamaan polyuretaanipohjaista massaa, varmista etukäteen että polyuretaanimassa on ehtinyt läpikuivua tai kuivua vähintään 24 h ennen Sikaflex®-591 levittämistä.

Sauman viimeistely

Sauman viimeistely on suoritettava tuotteelle ilmoitetun avoinajan kuluessa. Viimeistelyaineena suositellaan käytettävän Sika® Tooling Agent N. Muiden viimeistelyaineiden suhteen käyttäjän tulee tarkistaa / varmistua niiden soveltuvuudesta / yhteensopivuudesta ennen käyttöä.

Tahrojen poisto

Kuivumaton Sikaflex®-591 voidaan poistaa työkaluista ja välineistä Sika® Remover-208 tai muulla sopivalla liuottimella. Kuivuneena tuote on poistettavissa vain mekaanisesti.

Kädet ja muu tahriintunut iho tulee puhdistaa välittömästi Sika® Cleaner-350H -puhdistuspyyhkeellä tai sopivalla teollisuuspesuaineella ja vedellä (ei liuottimilla).