Valitse sivu

Scout WiFi + 4G onBoard

799,00 

Toimitusaika-arvio 2-7 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla
  • Ammattimainen 4G/WiFi onBoard järjestelmäpaketti
  • Takaa luotettavan internetyhteyden jopa 20 mailin päässä rannikosta
  • Vankka ja kestävä reititin
  • Vedenkestävät ulkoiset antennit
  • Helppo asentaa
  • Etähallinta

Scout WiFi + 4G onBoard

Täydellinen WiFi ja 4G internet yhteys veneelle. WiFi + 4G onBoard on täydellinen järjestelmä joka mahdollistaa internet yhteyden jakamisen sisäänrakennetun hotspotin tai Ethernetin kautta jopa 4G nopeudella. Vastaanotin vaihtaa automaattisesti WiFi-signaalin ja mobiiliyhteyden välillä pitääkseen yllä internetyhteyttä jopa 20 merimailin päässä rannikosta. Hotspot mahdollistaa 50 WiFi käyttäjän samanaikaisen käytön ja mahdollisuuden suojata yhteyden henkilökohtaisella salasanalla.

WiFi + 4G onBoard järjestelmää voidaan hallita langattomasti mobiilista, tabletista tai tietokoneelta selaimen kautta.

Paketti sisältää ammattimaisen korkeanopeuksisen reitittimen, 4dB ulkoisen ja vedenkestävän 4G antennin ja korkeavoimaisen 10dB ulkoisen ja vedenkestävän WiFi antennin. Reititin tarvitsee data-SIM kortin (vain data, ei sisälly pakettiin).

Sea-Hub reititin on vankka ja kestävä 4G/LTE Dual SIM mobiilireititin edistyneellä teollisuustason WiFi ja Ethernet yhteydellä. Erittäin nopea ottaa käyttöön ja helppo hallita. Reititin mahdollistaa Dual-SIM käytön, 4 x ethernet liitäntää ja WiFi:n. Laite on suunniteltu pää/vara internetyhteysjärjestelmäksi ja voi taata luotettavan internetyhteyden suuren datamäärän välityskykyyn ja redundanssiin. Laitteessa on RutOS ohjelma ja turvallisuusominaisuuksiin kuuluu usea VPN-palvelu, Firewall, Hotspot, Automaattinen 4G/WiFi järjestelmänvaihto, latauksen tasaus, SMS-hallinointi ja RMS-tuki (Remote Management System).

RMS järjestelmä mahdollistaa reitittimen etähallinnan jopa ilman yleistä IP osoitetta. Tällä tavalla on helppoa seurata erilaista datahistoriaa kuten esimerkiksi laitteen lämpötilaa, mobiilisignaalin laatua ja datankäyttöä.

Kaapelit, liittimet ja asennustelineet eivät tule paketin mukana.