Valitse sivu

Raymarine RMK-10 MFD kaukohallintapaneeli

349,00 

Varastossa

Toimitusaika 1-3 päivää
RTuotetta saatavilla myös myymälästä
pSaatavilla myös osamaksulla
  • RMK-10
  • Hallintapaneeli
  • Pysty ja vaaka suuntaan
  • Paketissa mukan suorakulmainen virtakaapeli 2 m ja RayNet-verkkokaapeli 2 m

Raymarine RMK-10 MFD kaukohallintapaneeli

RMK-10 on täydellinen ratkaisu käden ulottumattomissa olevien monitoiminäyttöjen tai pään yläpuolella olevien elektroniikkalaatikoiden hallintaan. Sen sijaan, että kurottelisit monitoiminäyttöjä, RMK-10 tuo järjestelmän hallinnan luoksesi.

Parhaan käyttömukavuuden saamiseksi voit kiinnittää RMK-10:n ohjaamon tuolin käsinojaan. Näin voit istua paikallaan, rentoutua ja nauttia autopilotin ohjauksesta ja samalla kommunikoida navigointijärjestelmän kanssa.

RMK-10:n avulla etäjärjestelmän hallinta voidaan myös tuoda toissijaisiin näyttöihin sekä veneessä oleviin LCD-televisioihin, jotka on kytketty valitun e-Series-, eS-Series- ja gS-Series-sarjan näyttöjen VGA- tai HDMI-liitäntään. Näin voit katsella ja hallita Raymarinen navigointijärjestelmää kannen alla sijaitsevalta navigointipöydältä, salongista tai hytistä käsin.

Raymarinen suurinopeuksista RayNet-verkkoa käyttämällä RMK-10 voidaan asentaa ohjaamaan yhtä monitoiminäyttöä tai useampaa samaan paikkaan asennettua näyttöä. Ohjattaessa useita samassa ohjaamossa olevia näyttöjä RMK-10 mahdollistaa kaikkien näyttöjen saumattoman hallinnan.

aSeries- tai gS Series -monikosketusnäyttöjen yhteydessä RMK-10 tuo täyden HybridTouch™-hallittavuuden kyseisiin laitteisiin. Saumattomasti LightHouse II -käyttöliittymään integroitavissa oleva RMK-10 mahdollistaa navigointijärjestelmän käytön koskettamalla, näppäimistöllä tai niiden yhdistelmällä.