Valitse sivu

Raymarine Evolution EV-200 hydraulipilottisarja

3 093,80  1 999,00 

Varastossa

Toimitusaika 1-3 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla

Myyntipakkauksen sisältö:

  • Evolution EV1 kompassi
  • ACU-200 kurssitietokone
  • P70R hallintalaite
  • Evolution kytkentäsarja
  • Type1 hydraulityöyksikkö (0,5l/min – 50-110 cc)

Takuuaika 24kk (laajennettavissa 36kk)

Raymarine Evolution EV-200 hydraulipilottisarja

Raymarinen uusin autopilotti joka ei vaadi kompassin monimutkaista kalibrointia. Helppo käyttöönotto ja integrointi Raymarinen a/c/e/gS sarjan monitoiminäyttöihin. Evolution autopilotit tarjoavat monia mahdollisuuksia eril aisiin venetyyppeihin.

EV-1-kompassi

EV-1 on suunniteltu mekaanisiin ja hydraulisiin Evolution-autopilottijärjestelmiin. SeaTalkng -verkon ansiosta virransyöttö ja datayhteys hoitu u yhdellä kaapeliliitännällä. Voit liittää EV-1:n ACU-yksikköön (Actuator Control Unit) SeaTalkng – tai NMEA2000-verkon kautta.

ACU-200

ACU-200 k urssitietokone takaa suorituskyvyn avoveneissä, walkaroundeissa ja pienemmissä cruisereissa. Suunniteltu täydentämään Raymarinen järjestelmä ja pinnapilotteja, ACU-200 tuottaa tehokkaan ja varman liittymän ohjausjäörjestelmän ja EV-1 kompassin välille.

p70R hallintalaite

p70R autopilottiohjausyksikkö on suunniteltu moottoriveneisiin ja se sisältää sekä painike- että kiertos&auml ;ädinohjauksen. Erinomaisen kontrastin, terävyyden ja kirkkaat värit tarjoava näyttö kuluttaa vain vähän virtaa kehittyneen LED-taustavalon ansiosta. Laaja vaaka- ja pystysuuntainen katselukulma tekee luennan helpoksi myös vinosti näyttöä katsottaessa

Tyyppi 1 Hydraulipumppu (12V)

Tyyppi 1 Hydraulipumppu on suunniteltu ohjaamaan aluksen ohjausjärjestelmää osana Raymarinen autopil ottijärjestelmää. Tarkoitettu ensisijaisesti veneisiin joissa on hydraulinen ohjausjärjestelmä. Voidaan myös käyttää mekaanisella ohjausjärjestelmällä varustetuissa veneissä j oissa on toissijainen työntövarsi. Hydraulipumppu sisältää tarkuustyöstetyn hammasrataspumpun sekä servomoottorilla toimivan takaiskuventtiilin.

.