Valitse sivu

Philippi PSM2 System monitor

380,00 

Varasto loppu

Toimitusaika 5-7 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla

Philippi PSM2 järjestelmän toiminnot

Akkujen valvonta
Näyttää kaiken akkudatan (V/A/Ah) jopa 16 akusta. Akkuvalvontaa varten tarvitset lisäksi SHC300 tai SHC600 shuntin.

Tankkien valvonta
Näyttää tankkien tilan jopa 16 tankista (4xCMT). Tankkien valvontaa varten tarvitset lisäksi CMT tankkimoduulin. CMT moduuliin voi liittää neljä tankkianturia.

AC valvonta
Näyttää AC jännitteen liitetyistä AC lähteistä sekä aktiivisestä lähteesät. AC valvontaa varten tarvitset lisäksi LAU yksikön tai ACW moduulin.

Päävirran kaukohallinta
Näytä päävirtakytkinten tila ja käytä päävirtakatkaisijoita etänä suoraan PSM näytöstä. Päävirran hallintaan tarvit set lisäksi FBC moduulin.

DC virrankulutuksen valvonta
PSM voi näyttää veneesi DC puolen virrankulutustiedot ja virrankulutuksen tasapainon latauslähteiden mukaan. DC virrankulutuksen valvontaa vart en tarvitset SHL300 shuntin.

Digitaalinen kytkintaulu
Philippi PSM-V näyttö mahdollistaa veneen elektronisten kytkinten käyttämisen suoraan näytöltä. Digitaalisten kytkinten k&auml ;ytt& ouml;önottoa varten tarvitset PSM-V näytön sekä PowerPlex kytkentämoduulin.

Philippi PSM2 System monitor

Uusi Philippi PSM2 Power Management järjestelmä on veneesi sydän. Se mittaa ja analysoi veneesi akuston tilan, tankkien tilanteen, tulevan ja lähtevän sähkövirran ja toimii vaikka akkujen päävirtakytkimenä;. Järjestelmää voidaan kasvattaa tarpeen mukaan, ja se voidaan liittää myös veneen NMEA2000 verkkoon tai Mastervoltin Masterbus erillisen adapterimduulin avulla.

Philippi PSM2 järjestelmä asennetaan aina omaan CAN väylään, sitä ei voi asentaa veneen olemassaolevaan NMEA2000 väylään. Pakkaus sisältää näytön sekä kaksi terminaattoria ja M12 adapterikaapeli T-haaralla.

Käyttöjännite 8-60V
Virrankulutus maks 110mA, StandBy tilassa 5mA@ 12V
Ulkomitat 105x105mm, syvyys 35mm
Asennusaukko 88x88mm