Valitse sivu

OLAS MOB (mies-yli-laidan) hätälähetinranneke, 4-pakkaus

209,00 

Toimitusaika-arvio 2-7 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla
  • Sisältää 4 hätälähetinranneketta
  • Toimitetaan säilytyskotelon kanssa
  • Akunkesto: jopa 4 kuukautta
  • Monikäyttöinen hätälähetin. Kiinnitä ranteeseen, pelastusliiviin, MOB-laitteeseen
  • Ilmainen IOS tai Andrid applikaatio (lataa App Storesta tai Google Play)
  • Yhdistä jopa 6 lähetintä yhteen mobiililaitteeseen (puhelin tai tabletti)
  • Yhdistä yksi lähetin useampaan mobiililaitteeseen (puhelin tai tabletti)
  • Helppo ja nopea ottaa käyttöön

OLAS MOB (mies-yli-laidan) hätälähetinranneke, 4-pakkaus

OLAS MOB 4-pakkaus on valmis 4-hengen mies-yli-laidan pakkaus. OLAS ranneke on kevyt ja kompakti, kellon kokoinen, lähetin jonka voi helposti kiinnittää aikuiseen, lapseen, eläimeen tai esimerkiksi kelluviin pelastustuotteisiin. Rannekkeen sijaintia seurataan OLAS appiin kautta tai OLAS Core tai Guardian vastaanottimen kautta. Suosituin ja helpoin tapa on ladata OLAS applikaatio Apple Storesta tai Google Playsta kännykkään ja saat toiminnon nopeasti käyttöön ilman erillisiä asennuksia esimerkiksi vuokraveneessä. Jokainen lähetinyksikkö on esivarustettu silikoonirannekkeella, ruostumattomalla terässoljella ja patterilla (CR2477), joka on vaihdettavissa. Lähetin voidaan liitää myös muihin mobiililaitteisiin, kuten esimerkiksi tablettiin.

Jos henkilö tippuu yli-laidan ja ranneke mennettä yhteyden OLAS vastaanottimeen (esim. puhelimeen) se alkaa hälyttämään ja vilkkumaan. Samanaikaisesti aktivoituu vastaanottimeen, kuten puhelimen näytölle, OLAS MOB pelastusnäyttö (rescue screen). Pelastusnäytön avulla löydät takaisin GPS sijaintiin jossa mies-yli-laidan tapahtui.

Seuranta OLAS mobiiliapplikaatiolla

OLAS vastaanotin havaitsee tapahtuneen jopa 8 sekunnin sisällä siitä että henkilö on pudonnut yli laidan. Mobilliapplikaatio antaa sitten voimakkaan hälytyksen, hälyttäen muun miehistön siitä että henkiö on pudonnut yli laidan. Tämän jälkeen OLAS MOB applikaatio auttaa muuta miehistö löytämään takaisin GPS sijantiin jossa tapahtuma sattui, helpotaen etsintää. OLAS säästää kaiken sijaintidatan ja tapahtuma-ajan pelastustoimia varten. Tämän datan voi sitten jakaa VHF.n kautta pelastusviranomaisille tarvittaessa.

Jopa 6 lähetintä mobiiliapplikaatioon

Mobiiliapplikaatio itsessään toimii maksimissaan 40 jalan veneeseen, ja voit liittää siihen maksimissaan kuusi OLAS lähetintä. Jos haluat lisätä useampia lähettimiä sinun tulee hankkia OLAS Guardian tai OLAS Core vastaanotin jolloin voit liittää jopa 15 lähetintä samaan vastaanottimeen. Voit myös yhdistää saman OLAS lähettimen useampaan mobiililaitteeseen, kuten puhelin tai tabletti.

 

Lisätiedot

Paino 1 kg