Valitse sivu

Odeo Flare Mk3 LED käsisoihtu punainen

129,00  95,00 

Varastossa

Toimitusaika 1-3 päivää
RTuotetta saatavilla myös myymälästä
pSaatavilla myös osamaksulla
  • LED valo
  • Paristokäyttöinen
  • Vesitiivis
  • Paloaika: 5 tuntia

Odeo Flare Mk3 LED käsisoihtu punainen

Odeo Flare Mk3 on innovatiivinen käsikäyttöinen elektroninen soihtu joka on loistava vaihtoehto pyrotekniselle käsisoihdulle. Lähes samankokoinen kuin perinteinen käsisoihtu, mutta siinä ei ole lainkaan polttavaa ruutia tai räjähteitä. Odeo Flare käyttää tavallisia paristoja ja LED valoja luodakseen soihtumaisen valokuvion joka näkyy pitkälle, ja on luotu tukemaan turvallisuustuotteiden valikoimaa niin veneilyn kuin ulkoilunkin tarpeisiin joissa soihtu on tarpeellinen turvavaruste. Paristolla toimiva LED soihtu tarjoaa parannettua turvallisuutta — ei kuumuutta, liekkejä tai räjähteitä — huomattavasti turvallisempi vaihtoehto perinteiselle pyrotekniselle soihdulle. Toimitetaan muovipakkauksessa.

Perinteinen pyrotekninen käsisoihtu palaa 30-60 sekuntia. Odeo Flare palaa noin viisi tuntia täydellä teholla. Koska Odeo Flare ei sisällä lainkaan räjähteitä, ei siinä ole räjähdysvaaraa kun sitä varastoidaan virta poissa päältä. Sitä voidaan myös kuljettaa lentokoneissa koska se toimii tavallisilla paristoilla.

Vaikka Odeo Flare on alunperin suunniteltu meriolosuhteisiin, se toimii erinomaisesti myös muissa harrastuksissa. Se on kevyt, turvallinen ja vesitiivis soihtu joka kulkee kätevästi mukana aina kun liikut. Odeo Flare on suunniteltu SOLAS vaatimusten perusteella ja se tekeekin Odeo Flare soihdusta erinomaisen vaihtoehdon pyrotekniselle soihdulle.

Lisätiedot

Paino 0.2 kg
Takuu (kk)