Valitse sivu

NOA reelinkiteline 11m

1 955,00 2 166,00 

Poista
Toimitusaika 1-3 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla
  • Telineen pituus: 11m
  • Tukijalkojen määrä valittavissa.
  • Veneen maksimileveys: 4,2m

NOA reelinkiteline 11m

NOA -reelinkitelineet sopivat kaikille purjeveneille, joissa on keula- ja peräkaide tai laitakaide. Telineen ansiosta suojapeite ei kiinnity veneen runkoon, joten tämä takaa hyvän ilmanvaihdon sekä estää suojapeitettä hankaamasta veneen runkoa. Reelinkitelinettä voidaan säätää kahteen suuntaan, korkeussuunnassa teleskooppijalkojen avulla ja loitontamalla veneestä poispäin. Loitontaminen tapahtuu ulokeputkiliittimen avulla, jotka kiinnitetään laitakaiteeseen.

Jalkaparien määrä valittavissa alasvetovalikosta. Jalkapareista 2 (etu- ja taka) on kaidekiinnikkeisiä, loput mantookin jalkoihin.

NOA-peitetelineet on valmistettu eloksoiduista alumiiniputkista ja painevaletuista alumiinista liitososista. Veneeseen kiinnitettävät osat on valmistettu profiilista. Päät ovat suojattu muovitulpilla. Teline on kevyt ja mahtuu pieneen pakkaukseen ja on helposti muunneltavissa kun tarpeet muuttuvat. Erittäin helppo koota ja purkaa. Oikein koottuna aikaansaadaan erittäin tukeva rakenne joka ei riko pressua ja kestää kovatkin myrskyt.

 

SVEA-RAHOITUS

Rahoita isommat ostoksesi SVEA-kulutusluotolla. Luoton voit hakea jo etukäteen, kun tiedät mitä olet ostamassa. Rahoituksella ostaminen ei vaadi myymälään paikan päälle saapumista. Kaupoista voit sopia myös etänä myyjiemme kanssa, kun olet saanut luoton SVEA-hakemuksen kautta.

Lisätiedot

Paino 20 kg
Toimitusaika

Toimitus marraskuussa

Takuu (kk)

Jalkaparien määrä

5 jalkaparia, 6 jalkaparia, 7 jalkaparia