Valitse sivu

NOA A-teline 6m

499,00 

Varastossa

Toimitusaika 1-3 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla
  • Telineen pituus: 6m
  • A-jalan maksimipituus (kuvassa A): 3,2m
  • Staagin leveys (kuvassa B): 0,90m
  • Kansi jalkaparimäärä (kuvassa C): 1

NOA A-teline 6m

NOA A-telineissä on rajaton mahdollisuus “räätälöidä” juuri sopiva suojateline purjeveneelle ja moottoriveneelle, koska telineeseen tulevat A-jalat sekä kansijalat ovat teleskooppijalkoja, joten pituus on helposti säädettävissä sopivaksi. A-telineen etu on siinä, että A-jalat vähentävät tuulen aiheutuvan paineen venettä vasten, jalkojen ollessa suoraan maassa. Kansijalat voidaan asettaa vasten reelingin reunaa, hytin kattoa tai muuhun sopivaan kohtaan kannella. Vaihtoehtoisesti voidaan asettaa myös istuinkaukaloon, joka varmistaa erinomaisen tasapainon. A-telinettä on saatavilla kahdeksassa eri pituudessa, 5 metristä 12 metriin. A-teline sopii sekä purjeveneille että moottoriveneille, jossa ei ole keulakaidetta eikä peräkaidetta. A-jalat nostavat suojapeitteen niin , että ilma pääsee kiertämään keulasta ja perästä, joka takaa erinomaisen ilmanvaihdon. Sisäputkien mitat ovat 30mm ja ulkoputket 35mm ja päissä on muoviset suojat. Putket ovat alumiinista. Pultit ja mutterit ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

NOA-peitetelineet on valmistettu eloksoiduista alumiiniputkista ja painevaletuista alumiinista liitososista. Veneeseen kiinnitettävät osat on valmistettu profiilista. Päät ovat suojattu muovitulpilla. Teline on kevyt ja mahtuu pieneen pakkaukseen ja on helposti muunneltavissa kun tarpeet muuttuvat. Erittäin helppo koota ja purkaa. Oikein koottuna aikaansaadaan erittäin tukeva rakenne joka ei riko pressua ja kestää kovatkin myrskyt.

 

SVEA-RAHOITUS

Rahoita isommat ostoksesi SVEA-kulutusluotolla. Luoton voit hakea jo etukäteen, kun tiedät mitä olet ostamassa. Rahoituksella ostaminen ei vaadi myymälään paikan päälle saapumista. Kaupoista voit sopia myös etänä myyjiemme kanssa, kun olet saanut luoton SVEA-hakemuksen kautta.

Lisätiedot

Paino 31 kg
Takuu (kk)

Toimitusaika

Toimitus marraskuussa