Valitse sivu

Navionics+ SD/MSD päivityskortti

129,00  109,00 

Toimitusaika 5-7 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla

Toimi seuraavasti:

  1. Tilaa Navionics Update kortti oikealla korttityypillä (MicroSD/SD tai Compact Flash/CF)
  2. Kun kortti saapuu, mene osoitteeseen www.navionics.com, ja klikkaa Downloads&Upda te s linkkiä sivun yläreunasta
  3. Laita uusi tyhjä päivityskortti tietokoneen kortinlukijaan ja seuraa ohjeita (englanninkieliset)
  4. Kun päivitysohjelma pyytää sinua syöttämä&au ml; n vanhan karttakorttisi kortinlukijaan, ota päivityskortti pois, ja laita vanha Navioncis Gold karttakortti kortinlukijaan. Ohjelma kirjaa vanhan Gold karttakorttisi päivityksen käytetyksi,eikä samaa korttia voi enää k& auml;yttää päivityksen aktivoimiseen.
  5. Ohjelman pyytäessä, vaihda päivityskortti takaisin kortinlukijaan ja seuraa ohjeita
  6. Valitse haluamasi alu
  7. Lataa kartta-aineisto kortille
  8. Kar ttasi on ladattu ja aktivoitu, ja sisältää 12kk ilmaisen verkkopäivityksen
  9. Vanha karttakorttisi on edelleen käytettävissä, mutta sitä ei voi käyttää enää toisen päivitysk ortin aktivoimiseen.

Navionics+ SD/MSD päivityskortti

Päivitä Navionics Gold karttakorttisi uuteen ja saat samalla 12kk ilmaiset nettipäivitykset. Micro Secure Digital (MSD) kortti sisltää myös SD adapterin sekä USB kortinlukija.

Navionics Update on uusi tapa päivittää Navionics Gold karttakortti. Tilaa päivityskortti ja tee päivitys itse kotona omassa rauhassa. Sinun ei enää tarvitse palauttaa vanhaa korttia mihinkään, sitä tarvitaan päivityskortin aktivoimisessa. Mikäli haluat että teemme päivityksen ja kortin aktivoinnin puolestasi, tule käymään myymälässämme ja ota vanha kortti mukaan. Aktivointipalvelu on maksullinen lisäpalvelu ja siitä veloitetaan 35€ pienhuoltotyö.

Uudet Navionics kartat sisältävät 12kk ilmaiset nettipäivitykset. Voit ladata uusimman aineiston vaikka päivittäin Navionicsin oman verkkopalvelun kautta kun rekisteröidyt asiakkaaksi ja aktivoit korttisi. Päivitys koskee vain Gold karttadataa, ei satama- ja satelliittikuvia Platinum+ kartoissa. Ilmainen päivityspalvelu alkaa kortin aktivoinnista!

Saat halutessasi kortin myös valmiiksi aktivoituna ja päivitettynä, jolloin 12kk Freshest Data palvelu on heti käytössäsi. Tätä varten sinun pitää toimittaa vanha korttisi meille, veloitamme tällöin pienen huoltotyömaksun 35€, päivityskortin hinnan lisäksi.

Tarkista korttiformaatti ennen tilausta.