Valitse sivu

Navionics 44XG MSD Itämeri ja Suomen järvet

249,00  189,00 

Varastossa

Toimitusaika 1-3 päivää
RTuotetta saatavilla myös myymälästä
pSaatavilla myös osamaksulla

Navionics 44XG MSD Itämeri ja Suomen järvet

Navionics+ on uusi versio Navionics Gold kartasta jossa on Itämeri sekä Suomen, Ruotsin ja Viron sisävedet täydellä tarkkuustasolla ja 12kk ilmaisilla päivityksillä. Kartta-aineisto ei sisällä Tanskaa tai Bornholmin vesialueita. Micro Secure Digital (MSD) kortti sisltää myös SD adapterin sekä USB kortinlukija. Uusi 4GB kortti joka toimii uusimmissa laitemalleissa.

Uudet Navionics+ kartat sisältävät nyt myös Community Edit lisukkeiden lisäksi myös SonarChart ja Automatic Routing ominaisuudet niissä plottereissa jotka osaavat hyödyntää näitä ominaisuuksia. Lisäksi korttiin kuuluu 12 kk ilmaiset nettipäivitykset, voit ladata uusimman aineiston vaikka päivittäin Navionicsin oman verkkopalvelun kautta kun rekisteröidyt asiakkaaksi ja aktivoit korttisi. Ilmainen päivityspalvelu edellyttää kortin aktivoimista 2kk sisällä ostosta!

Voit halutessasi tilata kortin valmiiksi aktivoituna ja päivitettynä, jolloin 12kk Freshest Data palvelu on heti käytössäsi. Sinun tulee kuiten kin itse luoda tili Navionics palveluun mikäli haluat hyödyntää päivityksiä jatkossa.