Valitse sivu

Simrad NAC-3 autopilottijärjestelmä peräsinkulma-anturilla core pack

2 690,00 

Toimitusaika-arvio 2-7 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla
 • NAC-23AUTOPILOT tietokone
 • PRECISION-9 kompassi
 • MICRO-C verkko
 • RF25N, peräsinkulmaanturi,5M,MICRO-C

Simrad NAC-3 autopilottijärjestelmä peräsinkulma-anturilla core pack

Simrad NAC-3 sarjan autopilotti yli 10 metrisiin veneisiin.

NAC-3-autopilottitietokone on Simrad-autopilottijärjestelmän aivot. Siinä on tarvittava elektroniikka hydraulisen ohjauspumpun tai mekaanisen ohjaimen käyttämiseen sekä käyttöliittymä muille komponenteille, kuten ohjausantureille ja peräsinkulma-antureille. NAC-3 on suunniteltu vähintään kymmenen metrin (35 jalan) pituisille aluksille ja se voi käyttää korkeavirtaisia pumppuja, mekaanisia ohjaimia ja solenoidiventtiileitä (30 ampeerin jatkuva teho ja 50 ampeerin huipputeho).

Pääominaisuudet

 • Simrad Continuum -ohjaustekniikkaan perustuva luotettava autopilotti
 • Suositellaan yli 10 metrin (35 jalan) pituisille veneille
 • Jatkuva teho 30 ampeeria ja huipputeho 50 ampeeria
 • Kytkimen ulostulo (enintään 3 ampeeria)
 • Yhteensopiva korkeavirtaisten työpumppujen, mekaanisten ohjainten, hydraulisten lineaaristen työyksiköiden ja solenoidiventtiilien kanssa
 • Virtuaalinen peräsinkulma-anturi helpottaa asennusta perämoottorilla (ulko- tai sisäperämoottori) varustettuihin veneisiin
 • Tukee Simrad RF25- ja RF300-peräsinkulma-antureita
 • NMEA 2000® -liitäntä kulkusuunta-antureille, peräsinkulma-antureille, erillisille autopilotin ohjaintauluille ja monitoiminäytöille
 • NMEA 0183® -tulo

Simrad Continuum -ohjaustekniikka

Jokainen Simrad-ohjausinnovaatio perustuu yli kuudenkymmenen vuoden kokemukseen autopilottien kehittämisestä. Tämä kehitystyö jatkuu edelleen Simrad Yachtingin autopilottien tutkimuskeskuksessa Norjassa. Tämän kehitystyön tulos on esimerkiksi Continuum-algoritmi, joka on Simrad-ohjaustekniikkaa ohjaava ohjelmisto. Continuum tuo vuosien tutkimustyön tulokset ja vesillä liikkumisen kokemukset ruoriin. Se on älykäs pilotti, jolle ohjaus voidaan uskoa.

Hyvä teho

NAC-3-autopilottitietokonetta suositellaan yli 10 metrin (35 jalan) pituisiin veneisiin. Sen jatkuva teho on jopa 30 ampeeria ja huipputeho 50 ampeeria. Siinä on myös kytkimen ulostulo. Se soveltuu korkeavirtaisten työpumppujen, kuten Simrad RPU160:n ja RPU300:n, mekaanisten ohjainten, kuten Simrad DD15:n, hydraulisten lineaaristen työyksiköiden, kuten HLD2000-sarjan, ja solenoidiventtiilien ohjaamiseen.

Virtual Rudder Feedback (virtuaalinen peräsinkulma-anturi)

Simrad Virtual Rudder Feedback (virtuaalinen peräsinkulma-anturi) -tekniikka poistaa erillisen peräsinkulma-anturin tarpeen perämoottorilla (ulko- tai sisäperämoottori) varustetuissa veneissä. Tämä pienentää autopilottijärjestelmän kokonaiskustannuksia ja yksinkertaistaa sitä. Se on ihanteellinen kohteissa, joissa kulma-anturia ei voida käyttää mekaanisten rajoitusten vuoksi.

Peräsinkulma-anturit

Peräsinkulma-anturit kiinnitetään peräsimeen mekaanisesti ja ne ilmoittavat jatkuvasti peräsimen asennon autopilottitietokoneelle. Näin Simrad Continuum -ohjausalgoritmi voi tehdä parhaat mahdolliset ohjausratkaisut. Näitä antureita käytetään tavallisesti sisäperämoottorilla varustetuissa veneissä, suuremmissa aluksissa ja erikoiskohteissa, joissa ei voi käyttää virtuaalista peräsinkulma-anturia. NAC-3 tukee SimNet- tai NMEA 2000® -yhdistettyjä Simrad RF25 -kulma-antureita ja peräsinkulma-antureita, joissa on vaihteleva taajuusteho, kuten Simrad RF300.

Helppo asentaa

Alan standardien mukainen NMEA 2000® -kytkentä ja NMEA 0183® -tulo mahdollistavat ohjausantureiden, peräsinkulma-antureiden, autopilotin ohjaintaulujen ja monitoiminäyttöjen helpon kytkennän mihin tahansa veneessä.

Precision 9 kompassi

Precision-9-kompassi tuottaa tarkan ohjaussuunnan ja kääntönopeuden Simrad:n autopilotti-, tutka- ja navigointijärjestelmiin NMEA 2000® -yhteyden kautta. Sisäiset puolijohdeanturit mittaavat jatkuvasti liikettä ja suuntaa yhdeksällä akselilla. Näin Precision-9 tuottaa tiedot rullauksesta, pituuskallistuksesta ja vaakasuorasta siirtymästä yhteensopivaan laitteeseen. Helposti säädettävä teline ja yhden kaapelin liitäntä tekevät asentamisesta yksinkertaista mihin tahansa veneeseen, mukaan lukien mastoon asennus soveltuvissa teräsrunkoisissa veneissä.

Pääominaisuudet

 • Ohjaussuunta, kääntönopeus (ROT), rullaus, pituuskallistus ja vaakasuora siirtymä NMEA 2000® -verkon kautta
 • Tarkka ja luotettava puolijohdeanturitekniikka
 • Ohjaussuunnan tarkkuus ±2° kalibroinnin jälkeen
 • Helposti säädettävä teline voidaan asentaa laipioon tai mastoon
 • IPX7-vesitiivis ulkoista mastoasennusta varten teräsrunkoisiin aluksiin
 • Helppo asennus – yksi NMEA 2000® -liitäntä
 • Yksi kompakti anturi mittaa ohjaussuuntaa, kääntönopeutta, rullausta, pituuskallistusta ja vaakasuoraa siirtymää
 • Luotettava puolijohdeanturitekniikka – ei liikkuvia osia
 • Helppo ja edullinen asennus
 • Soveltuu useimpiin runkotyyppeihin, mukaan lukien mastoasennus teräsrunkoisiin aluksiin

NMEA 2000® – ohjaussuunta- ja kääntönopeustiedot

Simrad Precision-9 -kompassi tuottaa NMEA 2000® -verkon avulla seuraavat: ohjaussuunta, kääntönopeus (ROT), rullaus, pituuskallistus ja vaakasuora siirtymä liitettyihin laitteisiin, joihin lukeutuvat autopilotti-, tutka-, luotain-, monitoiminäyttö- ja muut navigointijärjestelmät.

Puolijohdeanturitekniikka

Precision-9-kompassissa on käytetty edistyksellistä, MEMS-tekniikkaan perustuvaa puolijohdeanturijärjestelmää. Tämä erittäin tarkka järjestelmä mittaa liikettä yhdeksällä akselilla: ohjaussuunta, mastontyvi, trimmaus, rullaus, pituuskallistus, kallistus, aallokko, keinuminen ja vaakasuora siirtymä. Näistä yhdeksästä akselista saatavia tietoja käytetään laskemaan tarkin mahdollinen ohjaussuunta ja kääntönopeus, ja samalla voidaan välttää tavanomaisten magneettisten hyrräkompassien rajoitukset ja sen sijaan tuottaa ohjaussuunta, jonka tarkkuus on ±2 astetta kalibroinnin jälkeen.

Kiinnitys miltei mihin tahansa

Helposti säädettävän telineen ansiosta Precision-9-kompassi voidaan asentaa mihin tahansa veneeseen, miltei mihin tahansa sijaintiin. Kompassi voidaan asentaa myös suoraan mille tahansa tasaiselle alustalle. Lisäksi kompassi on IPX7-vesitiivis, jonka ansiosta se voidaan asentaa ulkoisesti mastoon teräsrunkoisissa veneissä. Näin voidaan välttää magneettiset häiriöt. Asennusta helpottaa lisäksi NMEA 2000® -liitettävyys – yksi kaapeli sekä virran- että tiedonsiirtoa varten.

Lisätiedot

Paino 3.9 kg