Valitse sivu

Motorguide Xi5-55 Freshwater FP SNR GPS keulamoottori

2 200,00 2 265,00 

Poista
Toimitusaika 1-3 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla
 • Paino: 5 kg
 • Työntövoima: 55lbs (25kg)
 • Rikipituus: 48 / 54″
 • Rungon materiaali: komposiitti
 • Jännite: 12V
 • Nopeuden säätö: digitaalinen
 • 200-kHz muuntimet: Kyllä
 • Pinpoint GPS-teknologia: Kyllä
 • Ohjaus: Langaton poljin / GPS kauko-ohjain
 • Potkuri: 2-lapainen Safari

Motorguide Xi5-55 Freshwater FP SNR GPS keulamoottori

Xi5 on erittäin laadukas ja monipuolinen langaton uistelumoottori keula-asennuksiin. Xi5 moottoria on saatavilla useissa eri malleissa sekä makea että merivesi käyttöön. Moottori on niin hiljainen, että sitä tuskin kuulee ja se on varustettu erittäin tarkalla, silkinpehmeällä moottorin hallinnalla ja ohjauksella. Langattomilla Pinpoint GPS-ominaisuuksilla saat käyttöösi langattoman hallinnan koneelle mistä tahansa veneessä. Ominaisuudet tarkemmin lueteltuna alla.

Digitaalinen teknologia tarjoaa kestävää, vähemmän kuumenevaa tehoelektroniikkaa, joka on 50% entistä tehokkaampaa. Se myös kerää ja varastoi energiaa, joka tavallisesti kadotetaan lämpönä. Parantunut tehokkuus merkitsee pidempää käyttöaikaa ja akun lataamista harvemmin. Digitaalinen nopeudensäätö mahdollistaa voiman käytön pehmeästi ja asteittain, tarkalleen juuri käyttäjän tarvitsemalla tasolla. Xi5:n ohjausvaihteisto on luotettava, hiljainen ja suorituskyvyltään tarkka aina sen kitkaa ja kulutusta vähentävistä kuulalaakereista vedeltä ja pölyltä suojaaviin tiivisteisiin ja erittäin jäykkään akselin tukiputkeen.

Vakiona FP SNR GPS mallissa:

 • Langaton kauko-ohjain, josta voit hallita kaikki koneen toimintoja
 • Lisäksi langaton poljin koneen hallintaan (varalla)
 • Taivasankkuri GPS:n avulla
 • Sisäänrakennettu kaikuanturi moottorissa joka on yhteensopiva Lowrance HDS-laitteiden kanssa
 • Low-Profile kiinnitysjärjestelmä
 • Virtakytkentä: 12V
 • Työntövoima: 25kg

OMINAISUUDET:

Pinpoint GPS

Sisäänrakennettu Pinpoint GPS-teknologia on erittäin tarkka, ja antaa sinulle käyttöösi seuraavat uskomattomat ominaisuudet. Taivasankkuri: pitää veneen paikoillaan kiinteässä GPS-koordinaatissa, tallentaa ja muistaa jopa kahdeksan paikkaa ja ankkuritilassa suunnan ohjausta voidaan käyttää veneen siirtämiseen mihin suuntaan tahansa 1,5m askelin. Kurssin lukitus: ohjaa venettä tiettyyn kompassisuuntaan. Reitti: tallentaa ja toistaa jopa kahdeksan tallennettua reittiä, joiden kunkin pituus voi olla jopa 6,4km. Vakionopeudensäädin: säilyttää GPS-nopeuden kurssia tai reittiä pitkin kuljettaessa.

Pinpoint GPS teknologiaa ohjataan langattoman kauko-ohjaimen avulla joka sisältää seuraavat toiminnot: Nopeuden lisääminen – Nopeuden vähentäminen – Kurssin lukitus – Ankkurin/reitin tallennus muistiin – Reitin tallennus – Ankkuri – Vakionopeudensäädin – Potkuri päälle/pois päältä – Kääntyminen vasemmalle – Kääntyminen oikealle – Käsinohjaus – Toista reitti

Sisäänrakennettu 83/200kHz:n kaikuanturi

Sisäänrakennettu 83/200 kHz:n kaikuanturi lämpötilasensorilla tarjoaa markkinoiden johtavaa selkeyttä ja yksityiskohtia. Kaikuanturi on LOWRANCE-yhteensopiva.

LOWRANCE – Xi5 yhteys

Motorguiden ja Lowrancen välille voidaan luoda saumattomasti toimiva yhteys NMEA2000 verkon avulla. Yhteyden avulla saadaan kaikki toiminnot, joita hallitaan Pinpoint GPS kauko-ohjaimella (taivasankkuri, siirtyminen, kurssin lukitus, reitin tallennus/toisto ja vakionopeudensäädin) suoraan Lowrance yhdistelmälaitteen näytölle. Kaikkia moottoritoimintoja voi käyttää ja moottoria hallita suoraan näytöltä Lowrance SmartSteer ohjelmistolla. Tämä antaa kalastajille mahdollisuuden luoda uusia kalastustekniikoita, samaan aikaan kun elektroniikka ja keulamoottori pitävät huolta veneen hallinnasta. Esimerkkejä yhteyden hyödyistä:

 • Käytä kaikuluotainnäyttöä määrittääksesi ankkurointi ja kalapaikkoja. Aseta merkki, kelaa historiaa ja navigoi parhaille paikoille suoraan kaikuluotaimen näytöltä
 • Käytä karttaplotterinäyttöä navigoidaksesi uutta reittiä tai palataksesi tiettyyn kohtaan kuljetulla reitillä
 • Käytä ja muokkaa seuraavia kalastustoimintoja luodaksesi vaihtelevaa liikettä vieheisiin: U-käännös, C-käännös, Spiraalikäännös, Siksak, Neliö ja S-mutkittelu

Xi5 on mahdollistaa liittää seuraaviin Lowrance yhdistelmälaitteisiin: HDS-Gen2, HDS-Gen2 TOUCH ja HDS-Gen3. Yhteyden luomista varten veneessä tulee olla NMEA2000 verkko ja lisäksi tarvitaan Motorguide Pinpoint Gateway liitäntäkaapeli. Nämä löydät yhteensopivista tuotteista.

Low-Profile kiinnitysjärjestelmä

Kiinnitysjärjestelmässä on ajateltu sekä muotoilua että käyttötarkoitusta. Pohjassa on käytetty eloksoitua alumiinia korroosion estämiseksi. Laitteistokomponentit ovat kauttaaltaan ruostumatonta terästä, erittäin luja vipumekanismi mukaan lukien. Ainutlaatuinen nosto- ja laskumekanismi kohdistaa ja ohjaa moottorin yläasentoon ja kiinnittää sen paikoilleen. Lisäturvallisuutta tuo toinen lukko, joka estää laskun tapahtumisen vahingossa ja siitä johtuvat vauriot. Käyttövoima kytketään myös automaattisesti pois päältä silloin kun moottori on yläasennossa.

Langaton poljin tarkkaan hallintaan
Langaton poljin mahdollistaa erinomaisen moottorin hallinnan kaikkialla veneessä. Intuitiivisella, ammattilaismaisella kantavarvas toiminnolla hallitaan erittäin hiljaista ja tarkkaa ohjausta, joka on kilpailijoitaan 50% nopeampi. Digitaalinen nopeudensäätö mahdollistaa poikkeuksellisen hyvät uisteluominaisuudet alhaisilla nopeuksilla ja pidemmän käyttöajan. Langatonta poljinta ei tarvitse käyttää jos käytössä on kauko-ohjain tai Lowrance SmartSteer ohjaus.

Uusi komposiittiakseli:

Komposiittiakseli selviää mistä tahansa sen eteen tulevasta esteestä. Materiaalin ansiosta se taipuu, muttei taitu!

Täysin suojattu elektroniikka:

Erittäin tehokas elektroniikka on täysin koteloitu huipputeknisellä pinnoitteella, joka tekee siitä veden- ja pölynkestävän. Siinä on myös suojapiiri, joka ehkäisee moottoriyksikön vaurioitumisen, jos potkuri juuttuu kiinni.

Tilan ilmaisimet yhdellä silmäyksellä:

Xi5:n ohjaimessa on LED-valot, minkä ansiosta kalastajat näkevät neljän avaintoiminnon tilan nopeasti kaikissa valaistusolosuhteissa. Akun varauksen ilmaisin käyttää erivärisiä valoja ilmaisemaan kolme akun keston tasoa reaaliaikaisesti.

SAATAVANA KAHDESSA RIKIPITUUDESSA:

 • 48″ = 121cm
 • 54″ = 137cm (yleisin)

 

Lisätiedot

Paino 5 kg
Toimitusaika

,

Takuu (kk)