Valitse sivu

Mökkilämmitin Wallas 26CC hormiasennus kauko-ohjauksella, valkoinen

2 690,00 

Toimitusaika-arvio 2-7 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla

Wallas-mökkilämmitin on täysin automaattinen lämmitin, jonka voi kytkeä joko valmiiseen hormiin. Lämmitin on helppo käynnistää päälle/pois-katkaisimesta, ajastimella tai kaukokäynnistyksellä.

  • Wallas 26CC lämmitin grafiitinharmaalla etukannella
  • Asennussarja
  • 30l polttoainetankki
  • Kauko-ohjain
  • Savukaasun poistokotelo seinänläpiasennukseen
  • Toimii dieselillä tai valopetrolilla

Mökkilämmitin Wallas 26CC hormiasennus kauko-ohjauksella, valkoinen

Vapaa-ajanvietto ja etätyö mökillä kasvattavat suosiotaan ja on mahdollista myös ympäri vuoden, kun mökissä on tehokas lämmitin. Jos sähköverkkoa ei ole, tarvitaan toinen luotettava energianlähde kuten diesel. Wallas mökkilämmittimissä ei ole avotulta ja vähäiset päästöt ohjataan ulos, jotta sisäilma pysyy aina raikkaana. Ne tuottavat kuivaa hajutonta lämpöä, mikä pitää sisustuksen ja ikkunat kuivina.

Lämmittimen polttoaineen kulutus on niin pientä, että Wallas 33 litran tankki lämmittää mökkiäsi lähes kuusi päivää. Wallas suosittelee erityisesti Neste MY Uusiutuva Diesel™ -laatua, mikä on vähähiilinen ja biopohjainen vaihtoehto. Wallas mökkilämmittimet voi asentaa joko suoraan seinän läpi tai savupiippuun ja polttoainetankin voi sijoittaa mökin alle pois näkyvistä tai koteloon laitteen alle. Energiatehokas lämmitin kuluttaa myös vain noin 0,2-0,4 ampeeria, joten aurinkopaneeli riittää hyvin akun lataamiseen.

Wallas 26 CC:n moderni muotoilu on sekä toimiva että kaunis ja sen voi valita kahdessa eri värissä: graffitin harmaa tai talven valkoinen. Se on tyylikäs lisä mökin sosiaalisiin tiloihin, jonne voit huoletta kutsua myös ystävät ja tuttavat nauttimaan mökkielämästä.

Wallas 26CC mökkilämmitin on loistava lämmitinvaihtoehto 40-60 m2 suuruiselle asuintilalle. Lämpötila-alue on 900-2600 W ja lämpöä voidaan säätää sisäänrakennetulla termostaatilla tai manuaalisesti.

Kaukokäynnistin 4430A  Kertoo akun jännitetilan ja mökin tai veneen lämpötilan, vaikka lämmitin ei olisi päällä. Käytettävissä verkkoselaimen kautta esimerkiksi puhelimella tai tabletilla. Laitetta on mahdollista käyttää myös SMS-kautta.

SVEA-RAHOITUS

Rahoita isommat ostoksesi SVEA-kulutusluotolla. Luoton voit hakea jo etukäteen, kun tiedät mitä olet ostamassa. Rahoituksella ostaminen ei vaadi myymälään paikan päälle saapumista. Kaupoista voit sopia myös etänä myyjiemme kanssa, kun olet saanut luoton SVEA-hakemuksen kautta.

Lisätiedot

Polttoaine

Diesel, Valopetroli