Valitse sivu
Ale!

MAUS kaliumsammutin

89,00  59,00 

pSaatavilla myös osamaksulla

Varastossa

Toimitusaika 1-3 päivää

Kuvaus

Maus Xtin Klein on palontorjunta laite, jonka saat mahtumaan veneessä lähes mihin vain. Se on nopea ensiapu pienempiin tulipaloihin, ja se sopii moneen eri tyyppiseen tulipaloon.

Torjut palon kaliumpohjaisella savulla, jolloin sinun ei tarvitse saneerata venettä pulverista taikka vaahdosta. Lähtiessäsi veneeltä, sammutin kulkee vaikka taskussa mukana.

Merellä voi tulla monta tilannetta, jolloin tarvitaan kaikkeen käypää palontorjuntaa, ja joka ei myöskään tuhoa kaikkea. Moottoripaloja, sähköpaloja, öljy, bensa, diesel, kaasu jne. Varmista turvallinen veneilykausi. Maus Xtin Klein on RINA hyväksytty, jota suositellaan veneilijöille.

Kun on kyse monipuolisuudesta, niin Maus Xtin Klein on siinä ainutlaatuinen. MAUS on sertifioitu pinemmille paloille paloluokissa B ja C, mutta on myös testattu pienemille paloille, kuten puu, huonekalut, kangas, bensa, diesel, kaasu, ammoniakki, rasva, ruokaöljy sähkö, lamppuöljy, maalin ohennin jne. Erittäin hyvillä tuloksilla.

MAUS sammutin on CE ja RINA hyväksytty, se on 243mm pitkä, 54mm paksu ja painaa 480 grammaa. Se on erittäin pienikokoinen ja helppokäyttöinen, ja siinä on viiden vuoden takuu. MAUS on myös huoltovapaa!