Valitse sivu

Lowrance SONICHUB Bluetooth musiikkiserveri

435,00  389,00 

Toimitusaika 5-7 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla
  • FUSION MS-BT100 Bluetooth -moduuli
  • Liitännät ulkoiselle vahvistimelle ja muille audiolähteille
  • Mukana toimitettava FUSION MS-BT100 Bluetooth® -moduuli mahdollistaa äänen suoratoiston älypuhelimista, tableteista ja muista Bluetooth-toiminnolla varustetuista laitteista
  • Subwoofer lähtö
  • Stereo AUX RCA sisääntulo
  • Mono sisääntulo sisäpuhelimelle ja hälyytyksille
  • Musiikin ohjaus kahdelle eri vyöhykkeelle
  • Valinnainen UNI-Dock-telakka mobiililaitteita varten (myydään erikseen)

Lowrance SONICHUB Bluetooth musiikkiserveri

Kuuntele musiikkia veneessä täysin uudella tavalla Lowrancen ensimmäisellä veneilykäyttöön tarkoitetulla, vesitiiviillä audiojärjestelmällä, jota käytetään HDS -laitteella NMEA 2000® -verkon kautta. Yhdistä laitteesi SonicHub musiikkiserveriin mukana toimitettavan Fusion MS-BT100 Bluetooth -moduulin kautta ja kuuntele lempimusiikkiasi, jotka olet ladannut iPhone, iPod, iPod Touch -laitteille tai MP3 tallenteita muistitikulta. Voit myös kuunnella lempiohjelmaasi, säätietoja ja uutisia sisäänrakennetusta FM-radiosta (antenni ei kuulu tuotteeseen). SonicHub™ -viihdekeskuksessa on tehokas nelikanavainen vahvistin (50W / kanava), joka takaa huikean äänentoiston. Viihdekeskusta hallitaan HDS -laitteen graafisen liittymän avulla. Keskus on helppo asentaa NMEA 2000® verkon kautta HDS -laitteeseen. Nauti korkeatasoisesta äänentoistosta järjestelmällä, joka on suunniteltu vaativiin veneilyolosuhteisiin. Ainutlaatuinen telakointiasema tarjoaa turvallisen ja vedenpitävän suojakotelon musiikkia sisältävälle laitteellesi. HUOM! SonicHub UniDock telakointiasema on lisävaruste, ja myydään erikseen.

Helppo käyttää ja asentaa:
Viihdekeskus on helppo asentaa, koska sille ei tarvitse tehdä asennusreikää, kuten tavalliselle radiolle. Kytket vain SonicHub™ -viihdekeskuksen HDS -laitteeseesi NMEA 2000® -verkon kautta, asennat kaiuttimet ja olet valmis nauttimaan viihdekeskuksen antimista.

Tyylikäs vedenpitävä kaiutinpari
Viihdekeskus järjestelmään sisältyy kaksi tyylikästä vedenpitävää 6,5” 200W kaiutinta. Lisäksi viihdekeskukseen voidaan kytkeä kaksi lisäkaiutinta (hinta 95,00€/pari) sekä subwoofer lisänautinnon takaamiseksi.

Lisätiedot

Paino 4 kg
Toimitusaika

Takuu (kk)