Valitse sivu

Lowrance LiveSight-luotain

1 549,00  999,00 

Varastossa

Toimitusaika 1-3 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla
  • Näe kalojen liikkeet reaaliajassa veneesi edessä tai sen alapuolella
  • Tarkkaile, miten kalat reagoivat vieheeseen
  • Luotaustulosten tulkinta ei ole enää arvailua
  • Tiedät, ovatko kalat parhaillaan ruokailemassa
  • Sopii täydellisesti drop shot -kalastukseen ja jigillä kalastamiseen tai vieheen seuraamiseen veneen edessä
  • Täydentää erinomaisesti Active Imagingia

Lowrance LiveSight-luotain

LiveSight™-luotain on täydellinen lisä mihin tahansa HDS LIVE -järjestelmään, sillä se tekee kaikesta kalastamisesta näkökalastusta tarjoamalla reaaliaikaisia näkymiä vieheiden ja kalojen liikkeistä.

Tee kaikesta kalastamisesta näkökalastusta
Kalastaminen tapahtuu reaaliajassa, kun näet kalan reagoivan vieheeseen sekä kalan sijainnin – näet mikä toimii ja mikä ei sekä mitä tehdä seuraavaksi.

Tarkkaile kaloja veneen edessä ja alla
LiveSight™ sopii täydellisesti drop shot -kalastukseen ja jigillä kalastamiseen tai vieheen seuraamiseen veneen edessä. LiveSightin ansiosta pääset jyvälle kalan liikkeistä, joten tiedät ovatko ne parhaillaan ruokailemassa. Asentamalla luotaimen eteenpäin suunnattuun asentoon voit heittää siiman kohti kalaa. Asentamalla sen alaspäin suunnattuun asentoon voit kalastaa jigillä veneen alapuolella.

Täydennä luotainkalustoasi
Paras tapa täydentää HDS LIVE -järjestelmää on lisätä siihen reaaliaikainen LiveSight-luotain. Määritä jaettu Active Imaging – LiveSight -näyttö: Active Imaging paljastaa kalojen piilopaikat, minkä jälkeen voit käyttää LiveSight-toimintoa vieheen ja kalojen liikkeiden seurantaan reaaliajassa.

Yhteensopivuus
LiveSight-luotaimen mukana toimitetaan kaikki tarvittava alas- ja eteenpäin suunnattuun asennukseen sekä keulamoottoriasennukseen. Lisäksi se toimii Lowrance® HDS LIVE- ja HDS Carbon* -kaikuluotainten/-karttaplottereiden kanssa.

*Edellyttää Performance Sonar Interface (PS1) -liitäntää.