Valitse sivu

Lowrance HDS-12 Carbon kaikuluotain ja karttaplotteri

Alkaen: 4 195,00  3 199,00 

Lisävalinnat

Navionics 44XG MSD Itämeri ja Suomen järvet

Varastossa

Toimitusaika 5-7 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla
 • 12″ Erittäin kirkas, LED taustavalaistu SolarMAX™-HD-näyttö
 • Näytön tarkkuus 1280 x 800
 • Suorituskykyinen tuplaydin suoritin, kaksinkertainen teho GEN3 sarjaan verrattuna
 • Kaksikanavainen CHIRP kaikuluotain: Näe jokainen kala ja pohjan muoto tarkasti
 • Monikosketusnäyttöä tukeva käyttöliittymä
 • Mitat: L 328,1 x K 224,7 x S 88,2 mm
 • Paino 2,95 kg

Lowrance HDS-12 Carbon kaikuluotain ja karttaplotteri

HDS Carbon 12″ – Erittäin kirkas SolarMAX™-HD-näyttö, jossa entistä parempi tarkkuus ja laajempi katselukulma. Huipputehokas kaksiytiminen prosessori nopeuttaa navigointia ja luotausta. Kaksikanavainen HDS-CHIRP-luotain. HDS Network Dual Sounder – Voit katsella toisen ethernet -verkossa olevan kaikulähteen antamaa kuvaa samanaikaisesti yhdessä laitteessa sen oman kaikukuvan kanssa.

Helppolukuinen: LED-taustavalaistu monikosketusta tukeva SolarMAX™ HD -näyttö. SolarMAX™ HD -kosketusnäyttö mahdollistaa tavallista laajemmat katselukulmat. Näytöissä hyödynnetään erittäin kirkasta LED-taustavaloa, edistyneitä heijastamattomia pinnoitteita, ylivoimaista värien tarkkuutta ja tehostettua, erittäin tarkkaa näyttöpaneelia sekä tavallista laajempaa käyttölämpötila-aluetta ja lisättyjä kosteudenpitäviä optisia kerroksia, joiden ansiosta näkyvyys on selkeä kaikissa valaistusolosuhteissa.

Helppokäyttöinen: Ainutlaatuisessa Lowrance®-käyttöliittymässä on nopeasti reagoiva kosketusnäyttö tai näppäimistö, helppokäyttöinen ohjelmisto ja suojapinnoitteet. Nämä ominaisuudet takaavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn rajuissakin olosuhteissa. Kaikki HDS Carbon -ominaisuudet ovat käytettävissä salamannopeasti yhdellä kosketuksella.

Huipputehokas kaksiytiminen prosessori: HDS Carbonissa on huipputehokas kaksiytiminen prosessori, joka ketteryytensä, nopeutensa ja tehonsa myötä nopeuttaa karttojen piirtämistä ja lyhentää reagointiaikoja. Sen avulla voidaan vaivatta käyttää tämän hetken parasta tekniikkaa, johon lukeutuvat muun muassa StructureScan® 3D, Mercury® VesselView® Link ja Lowrance-autopilotti. Lisäksi prosessorissa on riittävästi raakaa voimaa, joka mahdollistaa tulevien kaikuluotainteknologioiden käytön.

Kaksikanavainen CHIRP-luotain: Luotain käyttää samanaikaisesti kahta CHIRP-taajuusaluetta matalilla, keskitasoisilla tai korkeilla taajuuksilla, joten kalat eivät jää huomaamatta. Pidä haluamasi korkea CHIRP-taajuus näkyvissä, jotta näet kohteet tarkasti eroteltuina lähellä pohjaa tai tiheissä parvissa. Lisäksi näet nyt matalan taajuuskanavan samanaikaisesti, jotta näet vesikerroksen entistä kattavammin entistä laajempien ja syvempien keilakulmien ansiosta.

Kaksoisverkkoluotainnäkymät: Voit katsella toisen ethernet -verkossa olevan kaikulähteen antamaa kuvaa samanaikaisesti yhdessä laitteessa sen oman kaikukuvan kanssa.

Edistyneintä kaikuluotaintekniikkaa: Voit käyttää tarkasteluun samanaikaisesti CHIRP-luotainta ja StructureScan® 3D- tai StructureScan® HD -tekniikkaa, jotta näet kalat ja rakenteet mahdollisimman hyvin niin veneen alla kuin sen sivuilla.

Nopeat säädöt: HDS Carbonissa on huipputehokas prosessori, jonka ansiosta karttojen piirtäminen on salamannopeaa ja luotainpäivitykset tapahtuvat hetkessä. Prosessori tuottaa vaivattomasti tehon Carbonin intuitiiviseen käyttöliittymään, joka sisältää valikoiden selaamistoiminnon, kohdistimen aputilan, nopean merkkien asettamisen ja innovatiiviset esikatseluruudut, joissa on nopeasti kosketuksella toimivat liukupalkit.

Aina yhteyksissä: Integroitu langaton yhteys Lowrance® GoFree® -sovellukseen ja aluksen muihin laitteisiin mahdollistaa ohjelmistopäivitysten lataamisen ja karttojen ostamisen niin, että ne ovat heti käytettävissä. Lisäksi näyttöä voidaan tarkastella ja/tai hallita langattomasti tuettujen tablettien ja älypuhelinten avulla.

Yhdistä kaikki komponentit: Laitteessa on Plug and Play -yhteensopivuus tehokkaiden Lowrance-moduulien kanssa, joihin lukeutuvat laajakaistatutka, SonicHub®2-äänentoistojärjestelmä, SiriusXM®-merisää- ja -äänentoistojärjestelmä, B-luokan AIS ja DSC VHF. Lisäksi käytettävissä on alan johtavaa tekniikkaa, kuten Mercury® VesselView® Link, matalan veden Power-Pole-ankkurien Bluetooth®-ohjaus, joka on varustettu C-Monster-ohjausjärjestelmällä, ja SmartSteer™-käyttöliittymä, joka sisältää MotorGuide® Xi5 -keulamoottorin ja Lowrance®-autopilotin hallinnan.

Langattomat vianmääritystyökalut: Network Analyzer havaitsee vanhentuneita ohjelmistoja sisältävät laitteet. Service Assistant puolestaan tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden lähettää yksityiskohtaisia raportteja liitetyistä laitteista Navicon huoltoon, joka voi ratkaista ohjelmistoihin ja teknisiin seikkoihin liittyviä ongelmia nopeasti.

 

 • StructureScan® 3D -käyttömahdollisuus
 • Sisäänrakennettu CHIRP ja Broadband Sounder®
 • SmartSteer™-ohjaus MotorGuide Xi5- keulasähkömoottorille ja autopilotille
 • Liitettävissä tutkaan ja SonicHub2™- äänentoistopalvelimeen
 • Integroitu langaton yhteys ja Bluetooth®-yhteys
 • NMEA 2000®- ja Ethernet-liitettävyys

 

Lisätiedot

Paino 2 kg
Takuu (kk)

Näytön koko

12"