Valitse sivu

Klymit INERTIA XL ultrakevyt ilmatäytteinen makuualusta

145,00  75,00 

Varastossa

Toimitusaika 1-3 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla
  • Paino: 400g
  • Koko: 198.1 cm x 63.5 cm x 3.8 cm
  • Koko pakattuna: 10.2 cm x 20.3 cm
  • Täyttö: 5-7 puhallusta, myös pumppu mukana
  • Materiaali: 75D polyesteri
  • Takuu: Klymit elinikäinen takuu

Klymit INERTIA XL ultrakevyt ilmatäytteinen makuualusta

Markkinoiden kevyin XL kokoinen makuualusta. Ainutlaatuinen muotoilu poistaa kaiken turhan materiaalin makuualustasta, ja kun makuualusta pakataan kasaan se on limppari tölkin kokoinen. Erityinen venttiili mahdollistaa paineen säätämisen. Makuualustan mukana toimitetaan pieni, 10cm kokoinen käsipumppu jolla makuualustan täyttäminen käy hetkessä. Ihanteellinen tuote reppuun, kun tilansäästö ja keveys on erityisen tärkeätä.

Edistynyt kuviointi poistaa kaiken turhan materiaalin makuualustasta, jonka avulla on saatu minimalistinen ja kevyt tuote joka toimii kuten perinteinen maakuualusta. Painoa on vain 400 grammaa ja koko pakattuna on 10.2 cm x 20.3.

Vartalonkartoitusta suunnittelun tukena: ilmatäytteistä pehmustetta on ainoastaan siellä missä sitä erityisesti tarvitaan ja turhat materiaalit on jätetty kokonaan pois. Näin turhaa painoa on saatu karsittua, ilman että mukavuutta on karsittu. Esimerkiksi lantion alueella pehmustetta on enemmän kuin jalkojen alla.

Pään alueen muotoilu: makuualustan muotoilussa on otettu huomioon se että koska kyseessä on ilmatäytteinen alusta ja kun se päälle lisätään painetta epätasaisesti niin ilma pakenee osittain sivuille. Sen takia pään alueella on ”laajentumistaskut”, jolloin makuualusta pystyy tasaisena vaikka painetta on epätasaisesti.

Koko: makuualustan pituus on on 198.1 cm. Sitä voi käyttää makuualustan sisä- tai ulkopuolella.

Täyttö ja tyhjennys: käy hetkessä. Makuualusta voidaan täyttää puhaltamassa tai mukana tulevalla käsipumpulla. Täyttöä varten tarvitaan 5-7 puhallusta. Käsipumpulla täyttö käy entistä nopeammin ja pumpulla saavutaan korkeampi paine (PSI).

Pakkauksessa: makuualusta, säilytyspussi, pumppu, paikkasarja ja liima.

Lisätiedot

Paino 1 kg