Valitse sivu

Klymit INERTIA X frame ultrakevyt ilmatäytteinen makualusta

139,00  69,00 

Varastossa

Toimitusaika 1-3 päivää
RTuotetta saatavilla myös myymälästä
pSaatavilla myös osamaksulla
  • Paino: 248g
  • Koko: 182.9 cm x 45.7 cm x 3.8 cm
  • Koko pakattuna: 7.62 cm x 15.2 cm
  • Täyttö: 5-7 puhallusta, myös pumppu mukana
  • Materiaali: 30D päällinen / 75D polyesteri pohja
  • Takuu: Klymit elinikäinen takuu

Klymit INERTIA X frame ultrakevyt ilmatäytteinen makualusta

Ultrakevyt maakuualusta, jonka ainutlaatuinen muotoilu poistaa kaiken turhan materiaalin makuualustasta. Suunniteltu erityisesti käytettäväksi makuualustan sisäpuolella, jolloin makuupussin täyte täyttää makuualustan välit. Makuualustan mukana toimitetaan pieni, 10cm kokoinen käsipumppu jolla makuualustan täyttäminen käy hetkessä. Ihanteellinen tuote reppuun, kun tilansäästö ja keveys on erityisen tärkeätä.

Edistynyt kuviointi poistaa kaiken turhan materiaalin makuualustasta, jonka avulla on saatu minimalistinen tuote joka toimii kuten perinteinen maakuualusta. Painoa on vain 248 grammaa ja koko pakattuna on 7.62 cm x 15.2 cm.

Vartalonkartoitusta suunnittelun tukena: ilmatäytteistä pehmustetta on ainoastaan siellä missä sitä erityisesti tarvitaan ja turhat materiaalit on jätetty kokonaan pois. Näin turhaa painoa on saatu karsittua, ilman että mukavuutta on karsittu. Esimerkiksi lantion alueella pehmustetta on enemmän kuin jalkojen alla.

Pään alueen muotoilu: makuualustan muotoilussa on otettu huomioon se että koska kyseessä on ilmatäytteinen alusta ja kun se päälle lisätään painetta epätasaisesti niin ilma pakenee osittain sivuille. Sen takia pään alueella on ”laajentumistaskut”, jolloin makuualusta pystyy tasaisena vaikka painetta on epätasaisesti.

Koko: makuualustan pituus on on 182.9 cm. Se on suuniteltu mahtumaan aikuisen maakuualustan sisään.

Täyttö ja tyhjennys: käy hetkessä. Makuualusta voidaan täyttää puhaltamassa tai mukana tulevalla käsipumpulla. Täyttöä varten tarvitaan 5-7 puhallusta. Käsipumpulla täyttö käy entistä nopeammin ja pumpulla saavutaan korkeampi paine (PSI).

Pakkauksessa: makuualusta, säilytyspussi, pumppu, paikkasarja ja liima.