Valitse sivu

Humminbird MEGA 360 Imaging -anturi ilman telinettä 50″

1 909,00 

Toimitusaika-arvio 2-7 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla

Humminbird MEGA 360 Imaging -anturi ilman telinettä 50"

Löydä kalat ja pohjanmuodot valokuvamaisen tarkasti – Humminbird MEGA 360 Imaging

Humminbird MEGA 360 Imaging on kuin vedenalainen tutka, joka toimii anturina Humminbird-laitteille, josta saadaan näytölle upeaa valokuvamaista viistokaikukuvaa vedenalaisesta maailmasta kaikkiin suuntiin veneen ympärillä.

MEGA 360 Imaging-laitteen ympyrän muotoinen jonka koko on jopa 38 m veneesi ympäriltä. Humminbird MEGA 360 Imaging kuva päivittyy näytölle samaan tapaan kuin vedenpäällinen tutkakuva.

Yleisasennukseen ilman pidikettä.

Anturi liitetään yhteensopiviin laitteisiin niiden anturiliittimillä (HELIX-sovitin mukana) ja voidaan sitten jakaa verkoissa yhteensopivien SOLIX-, HELIX G2N, G3N ja G4N-laitteiden kanssa. Anturissa on 360° pohjan peitto sekä 180° MSI-toiminto.

Kun kytket ulkoisen suunta-anturin (AS GRP HS GPS), reittipisteet voidaan näyttää suoraan näytöllä kiinnostavien alueiden merkitsemiseksi helposti. Tapauksissa, joissa verkkoon on kytketty i-Pilot Link -moottori ja siihen liittyvä ohjaussuunta-anturi, tätä voidaan käyttää ulkoisen GPS-anturin sijaan.

MEGA 360 Imaging -anturin kautta saat käytettäväksi myös MEGA-tasoisen SI-viistoluotauksen. Mikäli haluat käyttää samalla päätelaitteella samanaikaisesti Down Imaging- ja 2D-antureita, sinun tulee käyttää lisävarusteena olevaa jakokaapelia (y-kaapeli 9 M360 2DDI).

Yhteensopivat mallit: HELIX G3N -mallit, joissa on MEGA Side Imaging + tai MEGA Down Imaging + ja kaikki SOLIX G2 -mallit (Ei yhteensopiva HELIX 7:n kanssa mallista riippumatta). HELIX G3N / G2N- ja SOLIX-laitteet, jos ne on yhdistetty samaan verkkoon, käyttää MEGA 360 -näkymää verkon yli.

Pakkaus sisältää:
MEGA 360 -anturi
Virtajohto (3 metriä)
Anturikaapeli SOLIX G2 (3 metriä)
Anturikaapeli HELIX G3N / G4N (3 metriä)

Anturiputkien pituus:
MEGA 360 50 ″ EI KIINNITYSTÄ: 50 tuumaa / 127 cm