Valitse sivu

Fusion MS-UD750 multimediasoitin AM/FM/UNIDOCK/Bluetooth

825,00  499,00 

Varasto loppu

Toimitusaika 5-7 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla

Fusion MS-UD750 multimediasoitin AM/FM/UNIDOCK/Bluetooth

Fusion MS-UD750 multimediasoitin AM/FM/UNIDOCK/BluetoothFusion 750-sarjan True Marine viihdelaitteet ovat kulminaatiopiste Fusionin suunnittelulle ja muotoilulle jonka tuloksena on saavutettu ylivoimainen äänenlaatu, hallinta ja ominaisuudet joita ei ole aikaisemmin nähty.

Fusion on kulkenut marine käyttöön tarkoitettujen audiolaitteiden kärkikaartissa jo vuosia. Uudet 650 ja 750 sarjan laitteet eivät tee poikkeusta tähän linjaan, vaan näyttävät suunnan sille, mitä laitteiden tulee olla.

750 sarjan laitteita on saatavana kahtena version AV-750 versiona, jossa on sisäänrakennettu DVD soitin ja UD-750 versiona, jossa on sisäänrakennettu yleismallinen docking station viimeisimmille Apple iOS, Android ja Windows puhelimille ja soittimille. Laitteessa on myös tuki USB mediatoistolle, sekä Bluetooth AVRCP/A2DP audio striimaus ominaisuudet. Laitteessa on sisäänrakennettu Bluetooth vastaanotin ja se voidaan kytkeä veneen sisäiseen Ethernet verkkoon, jolloin musiikkitiedostot voidaan soitaa vaikka erilliseltä mediapalvelimelta. Luonnollisestikin laite tukee FUSION-Link toimintoa, jolloin voit käyttää soitintasi yhteensopivan karttaplotterin kautta.

Lisätiedot

Paino 2 kg
Toimitusaika

Takuu (kk)