Valitse sivu
Ale!

Fusion MS-RA55 KIT Fusion MS-RA55 audiosoitin + EL 602 kaiutin setti

300,00  189,00 

pSaatavilla myös osamaksulla

Varastossa

Toimitusaika 1-3 päivää

Kuvaus

Fusion MS-RA55 on erittäin kompakti venesoitin joka täyttää veneilijän tarvitsemat perustarpeet musiikin ja radion kuunteluun. Fusion MS-RA55 on samankokoinen kuin edeltäjänsä, ja mahtuu siten myös pienten veneiden ohjauskonsoleihin.

Fusion MS-RA55 sisältää AM/FM radion, Line-In liitännän ja A2DP Bluetooth-vastaanottimen joka mahdollistaa musiikin suoratoiston suoraan yhteensopivasta Bluetooth laitteesta ja älypuhelimesta. Uudempi A2DP tekniikka mahdollistaa kappaleen nimen ja esittäjän näkymisen soittimen näytössä sekä soittolistan perustoiminnot audiolaitteen painikkeilla.

Fusion MS-RA55 soittimessa on nyt Multi-Zone ominaisuus, joka tarjoaa 4x45W (Peak) vahvistimen kahteen erilliseen musiikkivyöhykkeeseen. Tämä mahdollistaa äänenvoimakkuuden säätämisen yksilöllisesti kahdessa eri tilassa.

Soittimen 2,6 LCD näyttö on erittäin selkeä lukuinen ja se näkyy myös kirkkaassa auringonvalossa. Laite itsessään on suunniteltu venekäyttöön, ja sen IPx5 vesitiiveysluokka kestää myös sen päälle roiskuvan meriveden.

Tämä kitti sisältää myös erittäin matalat, ainoastaan 42mm syvyyssuunnassa tilaa vievät EL602 kaiuttimet, jotka takaavat veneeseesi parhaan mahdollisen äänentoiston.