Valitse sivu

Fusion MS-RA205 marine radio USB/VHF FUSION-Link

309,00  199,00 

Varastossa

Toimitusaika 1-3 päivää
RTuotetta saatavilla myös myymälästä
pSaatavilla myös osamaksulla
  • Lähtöteho 2 × 50W

Fusion MS-RA205 marine radio USB/VHF FUSION-Link

Fusion MS-RA205 on erittäin pienikokoinen ja kompakti Marine stereo jossa yhdistyvät sekä Fusionin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä että iPod ja iPhone liitettävyys, USB yhteensopivuus, AM/FM radio ja VHF vastaanotin. Pienikokoinen RA205 soveltuu hyvin pieniin asennustiloihin ja veneisiin joissa ei haluta herättää huomiota asennuksella. Sisältää NMEA2000 liitettävyyden esimerkiksi Garmin, Simrad, Lowrance ja B&G monitoiminäyttöihin.

Uuden sukupolven RA205 jossa mukana FUSION-Link NMEA2000 liitäntä. Tämä soitin tuottaa tehokkaan, puhtaan ja erittäin dynaamisen soundin veneeseen. Soittimen tehokas ARM-9 prosessori takaa nopean ja intuitiivisen käytön. FUSIONin iPod käyttöliittymä mahdollistaa iPod laitteen valikkorakenteen hyödyntämisen myös RA205 soittimessa. Voit valita musiikin artistin, kappaleen, albumin, tyylilajin tai säveltäjän mukaan.

FUSION MultiZone tekniikan avulla MS-RA205 voidaan kytkeä kahteen eri kaiutinoariin ja säätää kummankin parin äänenvoimakkuutta erikseen suoraan soittimesta tai FUSION-Link yhteensopivasta laitteesta.

Myös tällä FUSION True Marine laitteella on kolmen vuoden rajoitettu takuu!

Lisätiedot

Paino 2 kg
Toimitusaika

Takuu (kk)