Valitse sivu

Estonian Cruising Guide

59,00 

Toimitusaika 5-7 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla

Estonian Cruising Guide

Julkaistu 2015, neljäs painos Estonian Cruising Guide kirjasta jossa 52 Viron satamaa. 163 sivua, englanninkielinen, kuvitettu satamakuvilla ja lähestymiskartoilla.

Neljäs painos suositusta Estonian Cruising Guide satamaoppaasta perustuu kirjoittajien henkilökohtaiseen kokemukseen Viron satamista ja purjehtimisesta Viron saaristossa ja eri puolilla maailmaa. Kirjan lähtökohtana on tarjota todellinen kuva Viron vierassatamista ja purjehdusolosuhteista. Kaikissa sat amissa on purj ehdittu vuoden 2015 kesällä jolloin tiedot on kerätty järjestelmällisesti.

Jotkut satamat on luokiteltu Under Development (työn alla) tai Reconstruction (uudelleen rakennus) merkinnöill&a uml; ja ne tarj oavat siten vähemmän palveluita kuin ne jotka täyttävät Viron virassatamien laatustandardit. Silti niissä näissä vielä keskeneräisissä satamissa voi olla hyvinkin viihtyisä&a uml; ja mukavaa. Kirjassa on pyritty tarjoamaan realistinen kuva satamista ja niitä ympäröivistä palveluista, mutta jokainen purjehtija tekee lopulliset päätelmänsä aina henkilökohtaisesti.

Tekij& auml;t: Hillar Ku kk, Tõnis Lepp, Meeli Paldrok

ISBN 978-9949-38-662-8