Valitse sivu

DEFA SmartCharge automaattilaturi 12V 8A

174,00  149,00 

Varastossa

Toimitusaika 1-3 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla

Latauksen periaate

Kun lataus aloitetaan laturi tekee ensin akkuanalyysin. Diodivalo liikkuu silloin ylös-alas näytön akkukuvakkeessa noin viiden sekunnin ajan. Tämän jälkeen vilkkuva valo n&a uml;yttää että akku latautuu. Kun akku on täyteen ladattu, kaikki valot palaa näytön akkukuvakkeessa ja laturi voidaan irrottaa akusta. Mikäli laturia ei irroteta akusta kun tulee ilmoitus täydestä akusta, akku siirtyy automaattisesti virransäästötilaan – tämä näkyy valojen hitaana vilkkumisena. Jos latauksen aikana ilmenee latausvirhe, laturi ilmoittaa vikatilasta punaisella vilkkuvalla varoituskolmiolla. Silloin kaikki lataustoiminta loppuu.

SmartCharge 4A

SmartCharge 8ATulo:

Tuotenro: 701785
Koko: 235/90/54mm
Paino</s trong>: 750gr
Akkusuositus: 12V/8–225Ah</ td>
230VAC 50–60Hz 1A
Sähk&ou ml;nkulutus</s trong>: 132W
Tulojännite: 14.4V/14.7V</td >
Tulovirta: 8A (enint.)
Paluuvirta</ strong>: Käytössä <1mA
IP-luokka: IP 65

DEFA SmartCharge automaattilaturi 12V 8A

Defan ylivoimaisen älykäs akkulaturi moneen käyttötarpeeseen. Turvallinen – kompakti – tehokas.

Jokaisella tekevällä ja harrastavalla ihmisellä tulee jatkuvasti vaihtelevia lataustarpeita . Nykyajan autot vievät paljon sähköä ja etenkin talviaikaan lyhyellä matkalla akut eivät tahdo ehtiä aina latautua. Tarvittaan latausta. Veneen akut vaativat ylläpitolatausta niin kesällä kuin talvel lakin. Jopa päältä ajettavat ruohonleikkurit tai moottoripyörät vaativat latausta.

Defan uutuusmalli, Smart Charge on kehitetty jokakodin akkulaturiksi. Se on todella kompakti ja helppokäyttöinen laite .

Kytke akkuun – kytke sähköverkkoon ja paina nappia. Laite lähtee lataamaan. Siinä kaikki.