Valitse sivu

Deeper Winter Smartphone case 2.0

46,90 

Toimitusaika-arvio 2-7 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla

Deeper Winter Smartphone case 2.0

Voit nyt suojata puhelintasi ja pidentää sen käyttöikää entistäkin helpommin pilkinnän aikana! Kiinnitä vain Deeper Winter Smartphone Case 2.0 -kotelo käsivarteesi hihnalla ja saat kaiken hyödyn irti puhelimestasi pilkkiessäsi.

Yksinkertainen ja turvallinen kiinnitysjärjestelmä
Puhelinta voi käyttää turvallisesti ja mukavasti kiinnittämällä sen tarrahihnalla käsivarteen ilman, että se estää liikkeitäsi. Sinun ei tarvitse enää huolehtia, missä säilytät puhelintasi pilkinnän aikana. Voit kiinnittää kotelon käsivarteesi mukana toimitetun tarrahihnan avulla. Näin helppoa se on!

Parempi kaikuluotainkokemus
Deeper -kaikuluotaimen turvahihna lisää käyttömukavuutta pilkinnän aikana. Kiinnitä vain hihna kaikuluotaimeen, pudota se reikään ja aloita luotaus. Vedä kaikuluotain ulos hihnan avulla, kun olet lopettanut luotauksen.

Täysin reagoiva kosketusnäyttö
Kosketusnäyttö on täysin reagoiva, joten sinun ei tarvitse ottaa puhelinta ulos kotelosta, kun haluat tarkastella luotauksia, lähettää viestejä tai vastata puheluihin. Eristyksen silikonipehmuste varmistaa, ettei puhelin pääse liukumaan ja että se pysyy paikallaan kotelossa.

Säästää puhelimen akkua
Lisäeristyksellä varustettu kevyt ja pieni älypuhelimen kotelo säästää puhelimesi akkua alle nollan lämpötiloissa. Kotelon runkoon on myös kiinnitetty eristyspaneeli, jotta puhelin pysyy hyvin paikallaan.

Voidaan käyttää varavirtalähteen kanssa
Jos tarvitset puhelimeesi lisätehoa, voit liittää talvikoteloon siirrettävän varavirtalähteen. Kotelossa on myös lisätilaa puhelimen latauskaapelin liittämiseen, ja säästät näin aikaa ja voit ladata puhelimesi sen käytön aikana.

Roiskeenkestävä ja hätäkelluntaominaisuus
Deeper Winter Smartphone Case 2.0 -kotelo ei suojaa puhelintasi vain kylmältä, vaan se on myös täysin roiskeenkestävä. Jos puhelimen kotelo putoaa veteen, se kelluu veden pinnalla, eikä näin kastu läpimäräksi. Huomautus: Älä tee testikelluntaa, koska tuotetta ei ole tarkoitettu käytettäväksi
vedessä pitkää aikaa. Määritetty kelluvuusteho riippuu kotelossa olevan puhelimen/varavirtalähteen painosta.