Valitse sivu

BlueGreen Test -sinilevätesti

38,00 

Varastossa

Toimitusaika 1-3 päivää
RTuotetta saatavilla myös myymälästä
pSaatavilla myös osamaksulla
  • Pakkauslaatikossa on kolme testipakkauspussia sekä kolmet kertakäyttökäsineet
  • Jokainen pussi sisältää näytteenottopurkin, pipetin ja testikasetin
  • Lisäksi tarvitset puhtaan ämpärin tai vastaavan ison astian testattavalle vedelle

BlueGreen Test -sinilevätesti

BlueGreenTest Sinilevätesti on tarkoitettu ilmoittamaan onko esimerkiksi uimavedessä tai löylyvedessä myrkyllistä sinilevää. Älä enää epäröi, onkohan vedessä oleva levä myrkyllistä vai ei. Voit mennä turvallisin mielin uimaan, tai käyttää vettä pesu tai löylyvetenä, tai päästää karjan juomaan vettä.

Pakkauslaatikossa on kolme testipakkauspussia sekä kolmet kertakäyttökäsineet. Jokainen pussi sisältää näytteenottopurkin, pipetin ja testikasetin. Lisäksi tarvitset puhtaan ämpärin tai vastaavan ison astian testattavalle vedelle.

Pikatestin käyttäminen on helppoa: 

  1. Täytä näytteenottopurkki testattavalla vedellä, jolloin kemiallinen reaktio kuumentaa purkin.
  2. Odota kymmenen minuuttia, jonka jälkeen ota pipetillä vettä purkista ja laita sitä testikasetin reikään.
  3. Testitulos on luettavissa viiden minuutin jälkeen, jolloin testikasettiin ilmestyy 1 tai 2 viivaa. 1 viiva C:n kohdalla = vedessä ei ole myrkkyä, 2 viivaa = vedessä on myrkkyä.

Tarkemmat ohjeet löydät pakkauksesta. Huom! Jos saat oireita käyttäessäsi vettä, lopeta veden käyttö vaikka testin tulos olisikin negatiivinen. Esimerkiksi löylyvedessä pienikin määrä myrkkyä voi aiheuttaa oireita. Testi erottaa seuraavat myrkyt: MC-LR, dm-MC-LR, MC-RR, dm-MC-RR, MC-LA, MC-LY, MC-LF, MC-YR, MC-WR, MC-LW, Nod-R.  Tuotetta on kehitetty yhdessä VTT Oy:n ja Turun Yliopiston kanssa ja myydään Turun yliopiston patenttihakemukseen WO2017109290 myöntämän lisenssin alla.