Valitse sivu

B&G Zeus3S 9 karttaplotteri ja navigointijärjestelmä

3 097,52 

Toimitusaika 7-10 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla
  • Näytön koko 9″
  • Kirkas SolarMAX HD, TFT näyttö
  • Resoluutio 1280 x 720
  • Laitteen mitat: L 287 mm x K 166 mm x S 90 mm
  • Pöytätelineessä:  L 311 mm x K 180 mm x S 95 mm
  • Paino 1,5 kg
  • 6000 reittipistettä, 500 reittiä, 50 jälkeä
  • 2 microSD korttipaikkaa (32GB max)

KYSY TARJOUS: 010 548 5605

B&G Zeus3S 9 karttaplotteri ja navigointijärjestelmä

Uudet B&G Zeus³ sarjan näytöt tarjoavat entistäkin monipuolisempia ominaisuuksia purjehtijoiden käyttöön. Se on täydellinen kumppani niin perus purjehtijalle, kuin edistyneellekin kilpapurjehtijalle. Sen ällistyttävän kirjkas Solar Max HS IPS näyttö näkyy kaikissa valaistusolosuhteissa ja kaikissa kulmissa veitsen terävästi. Se on nähtävä ja koettava.

Laitteessa on sisäänrakennettu WiFi toiminto, jonka avulla voit heijastaa näytön omalle taulutietokoneelle. Laajojen liitettävyys ja verkko-ominaisuuksien kanssa laite tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet koko veneen datan esittämiseen.

Zeus Touch on varustettu SailSteer™ -toiminnolla, joka on jo legendaarinen ominaisuus B&G Zeus sarjan näytöissä. Siinä yhdistetään oleelliset purjehdustiedot yhteen selkeään ja informatiiviseen yhdistelmäikkunaan. Kaikki tiedot näytetään suhteessa käyttäjän veneeseen ja voidaan näyttää rinnakkain kartta-, tutka- ja muiden toimintosivujen kanssa.

Käyttäjän konfiguroitavissa oleva SailSteer-ikkuna sisältää seuraavat tiedot: ohjaussuunta ja COG, nykyinen leikkari, laskettu vuorovesi, tosituulen kulmailmaisin, peräsinkulman ilmaisin ja vastakkaisen halssin leikkari.

Myös navigointitietoja on täydennetty mukaan lukien aktiivinen reittipiste, Mag/Tosi-ohjaussuunnan referenssi ja magneettinen eranto. SailSteer sisältää myös kompassiasteikon, joka tarjoaa tosituulen suunnan, vuorovesitietoja, vastakkaisen halssin ohjaussuunnan ja suuntiman reittipisteeseen.Kosketusnäyttö yhdessä minimalistisen näppäimistön ja kiertosäätimen kanssa takaavat sen, että navigaattorilla säilyy hallintakyky ja valmius kilpailun voittoon johtaviin ratkaisuihin kaikkein kovimmissakin olosuhteissa.

Zeus3 Touch on yhteensopiva monien erilaisten suorituskykyisten moduulien kanssa mukaan lukien Broadband Radar™, AIS, CZone digitaalikytkin, ZG-sarjan GPS-antennit, Triton Pilot ja SonicHub™-viihdejärjestelmä

Lisätiedot

Paino 2 kg
Takuu (kk)

Näytön koko

9"