Valitse sivu

B&G ZEUS 3S 12 karttaplotteri

5 205,52 

Toimitusaika-arvio 2-7 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla
 • Näytön koko 12″
 • Kirkas SolarMAX HD, TFT näyttö
 • Resoluutio 1280 x 800
 • Katselukulma 80° vasen/oikea, 80° ylös/alas
 • Laitteen mitat: L 352 mm x K 225 mm x S 98 mm
 • Pöytätelineessä: L 377 mm x K 241 mm x S 120 mm
 • Paino 3,1 kg
 • 6000 reittipistettä, 500 reittiä, 50 jälkeä
 • 2 microSD korttipaikkaa (32GB max)
 • Sisäinen muisti 16GB
 • Kaikuluotaimen taajuudet: 40-250 kHz CHIRP, 455-800 kHz DownScan/Structure Scan

KYSY TARJOUS: 010 548 5605

 

B&G ZEUS 3S 12 karttaplotteri

Zeus³ on täydellinen karttaplotteri- ja navigointijärjestelmä huvipurjehtijoille ja regattakilpailijoille. Erittäin kirkkaissa, laajakulmaisissa SolarMax HD IPS -näytöissä joka säällä toimiva kosketusnäyttötekniikka yhdistyy kiertosäätimellä varustettuun näppäimistöön.

Uusi edistynyt SolarMax kosketusnäyttö toimii luotettavasti kaikissa olosuhteissa, jopa rankkasateessa. Kattava näppäimistö toimii vaihtoehtoisena ohjaimena, joten hallinta on toimii kaikissa oloissa. Zeus 3:een on sisäänrakennettu ForwardScan, NMEA 2000®- ja B&G Ethernet -yhteys tutka-, kartta-ja luotaintietojen jakamiseen monen aseman kesken. Integroidulla ohjaimella B&G Triton- ja H5000-autopilottijärjestelmiä voi hallita suoraan. Videotulo- ja HDMI-lähtöliitännät (12 ja 16 tuuman yksiköt) tuovat järjestelmään joustavuutta.

Suunnattu purjehtijalle
Purjehdusta varten suunniteltu Zeus³ sisältää B&G:n RacePanel-ominaisuudet ja skaalatun StartLine-näkymän. Lisäksi Zeus³ sisältää palkitut SailSteer-, SailingTime- ja leikkaritoiminnot.

Zeus3:n keskeiset toiminnot
● KÄTEVÄ KÄYTTÖLIITTYMÄ
● SOLARMAX HD IPS -NÄYTTÖ TUOTTAA SELKEÄN JA LEVEÄN NÄKYMÄN
● MONIKOSKETUSTA TUKEVA NÄYTTÖ JA NÄPPÄIMISTÖN HALLINTA
● B&G-PURJEHDUSOHJELMISTO:

– SAILTSTEER
– SAILINGTIME
– LEIKKARIT
– RACEPANEL

● SISÄÄNRAKENNETTU WIFI
● SISÄINEN GPS
● INTEGROITU AUTOPILOTIN HALLINTA
● C-MAP- JA NAVIONICS-KARTTAVALIKOIMA
● NASA-VIANMÄÄRITYS JA –TUKIPALVELU

Saat helposti käyttöösi kilpatasolle suunniteltua tekniikkaa ja purjehdusominaisuuksia, kuten SailSteer, leikkarit ja RacePanel. Yhteys verkkopalveluihin ja mobiililaitteisiin on helppo muodostaa käyttämällä sisäänrakennettua Wi-Fiä. Järjestelmä on täysin yhteensopiva useiden turvallisuutta, suorituskykyä ja mukavuutta parantavien apuvälineiden ja lisävarusteiden kanssa.

Suunniteltu ja rakennettu purjehtijoille
Näkymä
B&G:n kaikissa SolarMax HD IPS -näytöissä on erittäin terävä kuva, laajat katselukulmat ja upea karttojen esitys. Kokoja on 7 tuumasta aivan uuteen 16 tuuman malliin saakka. Alan selkein navigointi- ja purjehdustietojen näyttö.

Hallinta
Uusi edistynyt kosketusnäyttö toimii luotettavasti kaikissa olosuhteissa, jopa rankkasateessa. Kattava näppäimistö toimii vaihtoehtoisena ohjaimena, joten hallinta on mahdollista kaikissa oloissa.

Integrointi
Sisäänrakennettu ForwardScan, NMEA 2000®- ja B&G Ethernet -yhteys tutka-, kartta-ja luotaintietojen jakamiseen monen aseman kesken. Integroidulla ohjaimella B&G Triton- ja H5000-autopilottijärjestelmiä voi hallita suoraan. Videotulo- ja HDMI-lähtöliitännät (12 ja 16 tuuman yksiköt) tuovat järjestelmään joustavuutta

Suoritus
Nopea suoritin ja tehokas suunnittelu takaavat, että järjestelmä reagoi nopeasti. Nopea karttojen piirtäminen lisää käyttömukavuutta.

Purjehdus
Purjehdusta varten suunniteltu Zeus3 sisältää B&G:n RacePanel-ominaisuudet ja skaalatun StartLine-näkymän. Lisäksi Zeus3 sisältää palkitut SailSteer-, SailingTime- ja leikkaritoiminnot.

Langaton
Integroitu Wi-Fi mahdollistaa helpon pääsyn muun muassa GoFree™-kauppaan, karttoihin, PredictWind™-sääpalveluun, ohjelmistopäivityksiin, NASA-tukeen ja näytönpeilaussovellukseen

Monipuoliset kartat
Karttayhteensopivuus kattaa muun muassa seuraavat: Insight, C-Map MAX-N ja Navionics.

 

SVEA-RAHOITUS

Rahoita isommat ostoksesi SVEA-kulutusluotolla. Luoton voit hakea jo etukäteen, kun tiedät mitä olet ostamassa. Rahoituksella ostaminen ei vaadi myymälään paikan päälle saapumista. Kaupoista voit sopia myös etänä myyjiemme kanssa, kun olet saanut luoton SVEA-hakemuksen kautta.

Lisätiedot

Paino 6 kg
Näytön koko

12"