Valitse sivu

B&G V50 VHF-radiopuhelin ja AIS-vastaanotin

514,60 

Toimitusaika 5-7 päivää
pSaatavilla myös osamaksulla

B&G V50 VHF-radiopuhelin ja AIS-vastaanotin

B&G V50 sisältää sekä kaksikanavaisen AIS-vastaanottimen että viimeisimmät VHF-toiminnot, lisävarusteena saatava H50 Langaton luuri tarjoaa erinomaisen kantaman ja on varustettu ilman johtoja toimivalla induktiivisella latausjärjestelmällä.

 

D-luokan VHF-puhelin
Class D -yhteensopivuus takaa maailmanlaajuisen käytettävyyden, jonka lisäksi uusi V50 VHF-radiopuhelin on varustettu sisäänrakennetulla kaksikanavaisella AIS-vastaanottimella. Ratkaisu mahdollistaa AIS- ja VHF-vastaanoton yhdellä yhteisellä antennilla. V50 tarjoaa mahdollisuuden nähdä, tulla kuulluksi ja kuunnella, mikä lisää turvallisuutta vilkkaasti liikennöidyillä merialueilla.

Standardit täyttävä
B&G V50 täyttää teollisuuden yleiset standardit, joten se on helppo integroida olemassa oleviin järjestelmiin. Plug-and-play -integroitavuus luo monia mahdollisuuksia kuten toisen aluksen DSC hätäkutsujentietojen katselun B&G Zeus -karttaplotterin näytöltä tai elintärkeiden GPS-paikannustietojen vastaanoton tarkkoja DSC-kutsutietoja varten.

Hienoja ominaisuuksia
V50 AIS/VHF -radio sisältää dedikoidut valikko- ja kanavapainikkeet, erilliset äänenvoimakkuuden ja kohinasalvan säätimet sekä hätäkutsupainikkeen ja ergonomisen kämmenmikrofonin. B&G V50:ssä on sekä kaksois- että kolmois-vahtitoiminnot (Dual/TriWatch) sekä kookas sisäänrakennettu kaiutin. Ulkoinen 4 W kaiutin soveltuu kuulutuksiin aluksen sisällä ja 22 W haileritorvi on varustettu automaattisella sumumerkinannolla sekä kuuntelutoiminnolla (lisävarusteita).

Track Your Buddy
Muita ominaisuuksia ovat osoitekirja, johon mahtuu 20 käyttäjän ohjelmoitavissa olevaa nimeä MMSI-numeron kera ja TrackYourBuddy™, joka pitää käyttäjän ajantasalla ystäväkohteiksi määritettyjen alusten sijainneista. Yhdessä karttaplotterin kanssa toiminto sallii oman aluksen VHF-radion DSC-sijaintikyselytoiminnon käytön jopa kolmen ystäväkohteen sijaintien seuraamiseen V50:een liitetyn karttaplotterin näytöllä.

Innovatiivinen kannettava langaton lisäluuri
Innovatiivinen H50 (lisävaruste) on kannettava langaton luuri, joka täydentää oivallisesti V50 VHF -radiopuhelinta. Luurin akkujen käyttöaika täydellä latauksella on 8 tuntia ja lataus perustuu induktiiviseen johdottomaan tekniikkaan. Luurin takaosassa on erityinen induktiolevy jonka kautta akut latautuvat luurin ollessa pitimessään. V50 on energiatehokas ja aina käyttövalmis ratkaisu! B&G V50:n ja H50:n tukiaseman välinen kantama on jopa 100 m. Luuri on varustettu tangentilla ja voi myös toimia sisäpuhelimena toisen V50:n tai H50-tukiaseman välillä. H50 on varustettu kuulokeliittimellä sekä vyöklipsillä tilanteisiin joissa kädet on pidettävä vapaana.

Täysin suojattu

V50:n koteloinnin suojausluokka täyttää JIS-7-standardin ja H50 vastaavasti IPx7-standardinvaatimukset. B&G myöntää V50 VHF-radiopuhelimelle ja HS35-luurille kahden vuoden rajoitetun takuun ja B&G 5 Year Advantage Service Program -ohjelman kautta kolme lisävuotta tukipalveluita.

 

Lisätiedot

Paino 2 kg
Toimitusaika

Takuu (kk)