Valitse sivu

C-Map Discover karttakortti Y055 Suomen sisävedet ja merialue

175,00 

Varastossa

Toimitusaika 1-3 päivää
RTuotetta saatavilla myös myymälästä
pSaatavilla myös osamaksulla
  • M-EN-Y055-MS
  • Suomen sisävedet ja merialue
  • MSD
  • 8GB
  • Sopii Lowrance/Simrad tuotteisiin jotka tukevat 8gb muistikorttia
  • Sisältää ilmaisen Genesis Live omien karttojen nauhoituksen ominaisuutta tukevissa laitteissa.

C-Map Discover karttakortti Y055 Suomen sisävedet ja merialue

Kalastus on nykyään hienostuneempi laji, ja Lowrance tarjoaa parhaat kaikuluotaimet ja karttaplotterit niin harrastajille kuin ammattikalastajillekin sekä rantakalastukseen että veneisiin. Kartoituksesta on tullut keskeinen osa sen varmistamista, että suurin osa ajasta käytetään itse kalastamiseen. Kalaa saadaan takuulla enemmän, jos pystytään palaamaan kalojen olinpaikan, kuten puron mutkan, kohouman tai kannon, merkitsevään reittipisteeseen. Aiemman reitin seuraaminen, uusien vesien tutkiminen tai vaikkapa vain senhetkisen sijainnin selvittäminen onnistuu täsmällisesti GPS-tarkkuudella.

Insight Genesis tunnetaan nykyään nimellä C-MAP Genesis. Sen avulla veneilijät voivat luoda omia karttoja suosimistaan kalastus- ja veneilyalueista. Olitpa sitten kartoittamassa tutkimattomia vesiä tai varmistamassa vesitietojen paikkansa pitävyyttä, C-MAP Genesis vie veneilijöiden omien karttojen luomisen aivan uudelle tasolle.

C-MAP Genesis Social Map -yhteisökartta on Lowrancen, Simrad Yachtingin ja B&G:n yhteisöjen luoma maksuton kansainvälinen verkkoesitys sisävesien ja rannikoiden tiedoista. Jokaisella Free- tai Premium Insight Genesis -tilaajalla on rajaton käyttöoikeus Insight Genesis Social Map -yhteisökarttaan sekä mahdollisuus siirtää karttoja omaan käyttöönsä vesillä ollessaan.