Valitse sivu

Kumiveneet

Sivuiltamme löytyy laaja valikoima Quicksilver ja Suzumar -kumiveneitä, sekä Mercuryn Rib-veneitä. Veneet on jaoteltu neljään eri ryhmään:

Kumiveneet rimapohjalla – Rimapohjaisen kumiveneen selkein etu on sen nopeampi täyteen pumppaaminen, kun pohjaa ei tarvitse täyttää erikseen. Veneen pohjan sisäpuolella olevat rimat (laudat) antavat veneelle vakautta ja tukevuutta. Rimapohjaisissa veneissä ei ole köliä. Nämä veneet saa pakkautua hyvin pieneen tilaan.

Kumiveneet ilmapohjalla – Ilmapohjaiset kumiveneet ovat käyttömukavuudeltaan erinomaisia. Ilmatäytteinen pohja antaa mukavan tukevan ja pitävän alustan jalan alle sekä tukevoittaa venettä. Ilmapohjaisissa veneissä on lähes poikkeuksetta ilmatäytteinen köli, joka lisää veneen suuntavakavuutta. Ilmatäytteiset pohjat mahdollistavat veneen pakkaamisen hyvin pieneen tilaan käytön jälkeen.

Kumiveneet sisäpohjalla – Alumiinisella sisäpohjalla varustetut kumiveneet ovat vahvempia ja kestävät hyvin käyttöä. Veneillä on myös parempi kuljettaa tavaraa ja niiden sisällä on helpompi kulkea.

RIB-veneet – Täysin kovalla pohjalla varustetu RIB-veneet tarjoavat perinteisen veneen ja kumiveneen hyvät puolet samassa paketissa. Luja ja kalteva pohja tekee kulusta vakaata sekä rantautumisesta helpompaa. Ponttoonit taas varmistavat veneen hyvän kelluttavuuden sekä keveyden.

Verkkosivuiltamme löydät myös veneeseen sopivat Mercury- ja Suzuki perämoottorit kaikkiin veneisiin.

Quicksilver kumiveneet ovat enemmän kuin vain veneitä, ne ovat täydellinen valinta, kun haluat ottaa mukaan vesille jotain kannettavaa, edullista ja hauskaa. Quicksilver veneet ovat nopeat asentaa ja varastoida sekä useimmat niistä mahtuvat helposti auton tavaratilaan tai veneen säilytystilaan kompaktin kokonsa ja kevyen rakenteensa ansiosta. Tarvitsitpa sopivan veneen rantautumiseen tai kevyen, ketterän ja edullisen veneen perheretkiä varten järvelle tai rannikolle. Valikoimista löydät myös sopivan kumiveneen kalastukseen. Quicksilverin valikoimista löydät kumiveneistä eri kokoja, lattia- ja runkomalleja ja varmasti sopivan mallin käyttöösi. Kun haussa on kumivene moottorilla, on Quicksilver oikea valinta.