Valitse sivu

TIETOA VENEILYSTÄ


Tältä sivultamme löydät yleistä tietoa veneilystä sekä tarkempaa tietoa yksittäisistä venetarvikkeista ja tuotemerkeistä. Toivomme, että artikkelit lisäävät lukijoiden turvallisuutta sekä veneilymukavuutta vesillä. Tarjoamme myös tarkempia tuote- ja tuoteryhmäkohtaisia kirjoituksia, jotka antavat toivottavasti lisäinfoa lukijoille ja auttavat venetarvikehankinnoissa.

Veneily on loistava tapa nauttia luonnosta ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Veneitä on monenlaisia, ja jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa ja etunsa. Omistatpa soutuveneen, kumiveneen, kalastusveneen, moottoriveneen tai purjeveneen, meiltä löydät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet näihin veneisiin. Aivan kaikkea ei meiltäkään suuresta valikoimasta huolimatta löydy suoraan varastosta, mutta saamme kaikkien tunnetuimpien valmistajien tuotteita tilaamalla. Veneitä ja veneilijöitä on joka lähtöön, joten on tärkeää valita omiin ja miehistösi tarpeisiisi sopivat varusteet. Tutustu tältä sivulta alempaa löytyviin oppaisiin ja artikkeleihin, jotka auttavat löytämään oikeat varusteet juuri sinulle ja miehistöllesi.

Käytätpä minkälaista venettä tahansa, jokaisella veneilijällä on oltava veneessä joitakin välttämättömiä varusteita. Näitä ovat mm. pelastusliivit (kaikille aluksella oleville), hätäraketteja, ensiapupakkaus, palosammutin sekä airot. Täydellinen luettelo venetarvikkeista, jotka jokaisella veneilijällä tulisi olla löytyy Katsastusvarusteet-sivuiltamme

 


 

ARTIKKELIT:

KATSASTUSVARUSTELISTA

KÄYTTÖOPPAAT

TIETOA KAASULÄMMITTIMISTÄ

KULKUVALOT VENEESSÄ

MINN KOTA MATALAVESIANKKURIT

SVEA-RAHOITUS VENETARVIKEHANKINTOIHIN

HUMMINBIRD AUTOCHART LIVE – TEE OMA KARTTA-AINEISTO LUOTAAMALLA

KARTTAPLOTTERIN VALINTA

RAYMARINE KARTTAPLOTTERIT

NMEA2000-VERKON LUOMINEN

MIES YLI LAIDAN TILANNE 

PAUKKULIIVIEN HUOLTAMINEN

MYRKKYMAALIT ELI ANTIFOULING-MAALIT

PELASTUSLIIVIT – TIETOA ERI LIIVEISTÄ JA NEUVOJA VALINTAAN

GARMIN -KARTTAKORTTIEN EROAVUUDET

GARMIN -KARTTAPLOTTEREIDEN EROAVUUDET

GARMIN -KARTTAKORTTIEN YHTEENSOPIVUUS

SEABOOST POWERTURF MATON KOKOKARTTA