Valitse sivu

Marinekauppa.com (Norcap Oy) noudattaa EU:n yleistä tietosuoja-asetusta  (2016/679, General Data Protection Regulation, GDPR) tietosuoja-asetuksissaan.

1. Rekisterinpitäjä
Marinekauppa.com
Norcap Oy Ab
Veneentekijäntie 14
00210 Helsinki

2. Rekisteriasioita hoitaa
Norcap Oy Ab
Veneentekijäntie 14
00210 Helsinki
Sähköposti: asiakaspalvelu@marinekauppa.com
Puhelin: 010 548 5605

3. Rekisterin nimi
Marinekauppa.com – asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus
Marinekauppa.com käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja  säilytetään ja käsittellän vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin:

  • asiakassuhteen hoito ja asiakasviestintä
  • asiakaspalvelu ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen
  • tilausten toimittaminen
  • palveluidemme käytön seuranta ja analysointi
  • palveluidemme ja tuotteidemme turvallisuuden varmistaminen ja väärinkäytösten selvittäminen
  • asiakas-, mielipide- ja markkinatutkimukset
  • liiketoimintamme kehittäminen
  • markkinoinnin ja mainonnan kohdentaminen
  • suoramarkkinointi

Emme suorita rekisteröityjen henkilökohtaisiin ominaisuuksiin perustuvaa profilointia tai niihin liittyvää automaattiseen päätöksentekoon johtavaa tietojen käsittelyä.

5. Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä ja rekisterin tietosisältö

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja pääasiassa sinulta itseltäsi yhteydenottojen sekä verkkosivustojemme ja -palveluidemme käytön yhteydessä. Keräämme tietoja myös manuaalisesti, esimerkiksi puhelimitse asiakaspalvelun tai myynnin yhteydessä.Itse toimittamiesi tietojen lisäksi keräämme verkkosivuistoillamme ja -palveluissamme tietoa myös evästein sivustojemme ja palveluidemme käytön analysointia ja kehittämistä sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamista varten.

Asiakasrekisteriin kerätään rekisteröidyistä tiedoista:
– Nimi
– Osoite
– Puhelin
– Sähköposti

Tiedot kerätään tilauksen yhteydessä, kun asiakas rekisteröityy kanta-asiakkaaksi tai kun asiakas tekee tilauksen puhelimitse tai verkkkokaupan kautta.

6. Tietojen luovuttaminen
Marinekauppa.com ei luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille. Marinekauppa.com pitää kuitenkin oikeuden luovuttaa asiakastietoja viranomaisille jos asiakas on toiminut lain vastaisesti. Tietoja ei luovuteta EU:n, ETA:n eikä Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

7. Rekisterin suojaus
Rekisteriä käsittelevillä on henkilökohtainen hallintojohtajan myöntämä ylläpito- ja käyttöoikeus. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan. Pääsy toimitilaan, jossa rekisteritiedot sijaitsevat, on vain rekisterin hallintojohtajan erityisluvan saaneilla.

8. Rekisterin suojaaminen
Rekisterin järjestelmä on suojattu palomuurilla. Ylläpitäjällä on henkilökohtainen myöntämä käyttöoikeus. Rekisteri sijaitsee omalla turvallisella palvelimella.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:
Marinekauppa.com
Veneentekijäntie 14
00210 Helsinki
PUH: 010 548 5605
asiakaspalvelu@marinekauppa.com

WWW.MARINEKAUPPA.COM