Valitse sivu

 

200m2 kokoinen myymälämme, ProSailor,  palvelee Helsingin Lauttasaaressa. Myymälästä löydät kaikki verkkokaupan tuotteet, joiden tuotekortissa lukee:Saatavilla myös myymälästä”. Esillä on muun muassa Muston ja North Sailsin purjehdusvaatemallisto, Suomen laajin pelastusliivivalikoima, pohjoismaiden laajin Harken -helavalikoima sekä Lowrance, Raymarine, B&G, Simrad ja Humminbird kaikuluotaimet ja plotterit. Pysäköintitilaa löytyy myymälän edestä.

Tervetuloa!

 

Myymälän osoite:

Veneentekijäntie 14
00210 Helsinki

Aukioloajat:

Ma-Pe: klo 9 – 17
La: Suljettu
Su: Suljettu

 

 

Asiakaspalvelu arkisin klo 9-15:
010 548 5605 (mikäli numero ei vastaa tai asiakaspalvelumme ei ole avoinna, pyydämme lähettämään sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@marinekauppa.com, pahoittelemme ruuhkaa asiakaspalvelussa)

 

SVEA-RAHOITUS MYYMÄLÄSTÄ

Rahoita yli 200€ ostoksesi SVEA-kulutusluotolla. Luoton voit hakea jo etukäteen, kun tiedät mitä olet ostamassa. Rahoituksella ostaminen ei vaadi myymälään paikan päälle saapumista. Kaupoista voit sopia myös etänä myyjiemme kanssa, kun olet saanut luoton SVEA-hakemuksen kautta.

Hae luottoa ostoksille helposti ja nopeasti

Palvelukanava Selfin kautta teet luottohakemuksen, valitset sinulle sopivan maksusuunnitelman ja allekirjoitat luottosopimuksen helposti ja nopeasti.

Lue lisää edullisesta SVEA-kulutusluotosta ja tee hakemus jo tänään.