Valitse sivu

 

UUSI MYYMÄLÄ AVATTU
Avasimme uuden isomman Marinekaupan 1000m2 myymälän Lauttasaareen maaliskuussa 2023. Vanha Prosailor-myymälä osoitteessa Veneentekijäntie 14 suljettiin maaliskuussa ja kaikki toiminta siirtyi uuteen myymälään saman kadun toiseen päähän MaritimShops -myymälän entisiin tiloihin. 
Muutos tulee lisäämään Veneentekijäntien vetovoimaa, sillä uuden myymälän venetarvikevalikoima tulee olemaan suurempi kuin koskaan ennen. Kattavan Maritimin tuotevalikoiman lisäksi myymälään tulee esille myös Marinekaupan nykyiset tuoteryhmät  kuten Suzuki-perämoottorit varusteineen, purjehdusvaatteet ja -kengät, veneilyelektroniikka alan tunnetuimmilta valmistajilta sekä kumiveneet ja ilmatäytteiset kajakit.
TERVETULOA!

Uuden myymälän osoite:

Veneentekijäntie 3
00210 Helsinki

Aukioloajat:
Ark. 9-17
La suljettu

Asiakaspalvelu puhelimitse arkisin klo 9-17:

010 548 5605 (mikäli numero ei vastaa tai asiakaspalvelumme ei ole avoinna, pyydämme lähettämään sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@marinekauppa.com, pahoittelemme ruuhkaa asiakaspalvelussa)

 

SVEA-RAHOITUS MYYMÄLÄSTÄ

Rahoita yli 200€ ostoksesi SVEA-kulutusluotolla. Luoton voit hakea jo etukäteen, kun tiedät mitä olet ostamassa. Rahoituksella ostaminen ei vaadi myymälään paikan päälle saapumista. Kaupoista voit sopia myös etänä myyjiemme kanssa, kun olet saanut luoton SVEA-hakemuksen kautta.

Hae luottoa ostoksille helposti ja nopeasti

Palvelukanava Selfin kautta teet luottohakemuksen, valitset sinulle sopivan maksusuunnitelman ja allekirjoitat luottosopimuksen helposti ja nopeasti.

Lue lisää edullisesta SVEA-kulutusluotosta ja tee hakemus jo tänään.