Valitse sivu

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille

ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSILLE.
Kannustamme suosimaan verkkokauppatilauksia koronaviruksen leviämisen välttämiseksi. Yli 100€ tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja (toistaiseksi voimassa, ei koske peitetelineitä ja muita erikoistuotteita). Ilmainen toimitus voimassa Matkahuolto lähellä  ja Matkahuolto bussipaketeille. Kotijakelun lisäpalveluista johtuen paketeista veloitetaan 11,90€ per toimitus. 
TIEDOTE KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSISTA 

Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on meille erittäin tärkeää. Seuraamme viranomaisten tiedoitteita ja THL:n ohjeistuksia. Myymälä on toistaiseksi auki normaalisti arkisin 10-18, mutta seuraamme suosituksia ja noudatamme ohjeistuksia infektion leviämisen estämiseksi mm. tehostetun käsihygienian osalta. Ovenkahvat, maksupäätteet ja yleisimmät pinnat desinfioidaan useamman kerran päivässä mahdollisten tartuntojen ehkäisemiseksi. Henkilökuntamme on pysynyt terveenä, mutta olemme jakaneet työtehtäviä niin että suurin osa henkilökunnasta tekee etätöitä.

THL:n linjauksen mukaan verkkokaupasta tilaaminen on turvallista. “Uusi koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisara- ja kosketustartuntana, kun henkilö yskii tai aivastaa. Pintojen osuus viruksen leviämisessä ei nykytiedon mukaan ole merkittävä. Koronavirukset ovat rakenteeltaan sellaisia, että ne eivät säily tartuttavina pinnoilla pitkään, etenkään vaihtelevissa lämpötiloissa.” Lähetykset pakataan meidän omassa varastossa jossa noudatetaan tehostettua käsihygieniaa ja se on toistaiseksi suljettu ulkopuolisilta.

Tilanteella ei toistaiseksi ole vaikutusta pakettien toimituksiin. Kannustamme suosimaan verkkokauppatilauksia myymälän sijaan. Yli 100€ tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja (toistaiseksi voimassa, ei koske peitetelineitä ja muita erikoistuotteita). Asiakaspalvelu auttaa teitä 9-18. Sähköpostiosoite asiakaspalvelu@marinekauppa.com ja puhelinnumero: 0105485605.